Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 04-09-2023 10:44   Güncelleme : 04-09-2023 14:22

Romeron Parfüm Ağrı Şubesi Hizmete Girdi

Romeron Parfüm Ağrı Şubesi Hizmete Girdi

Romeron Parfüm Ağrı Şubesi Hizmete Girdi
Erzurum Caddesi üzerinde açılan Romeron Parfüm, hizmete girdi.

İşletmeciliğini Ferhat Birgül ve Cihat Doğan'ın yaptığı Romeron Parfüm, açık parfüm sektöründe öncü kuruluşlardan olmaya devam ediyor.

Ünlü parfüm markalarının birebir kokusuyla aynı şekilde satışa sunulduğunu söyleyen Ferhat Birgül ; “Romeron markasını Ağrı’ya Getirmenin gururunu yaşamaktayız, kaliteli ve kalıcı kokular üretmek için en iyi parfüm esans ve ham maddelerini kullanır. Ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı Bildirimlidir. Sizlere en sağlıklı ve taze haliyle ulaşmaktadır. Romeron parfümleri üretilirken özel dinlenme odalarında bekletip yüksek kalıcılık sağlıyor. En değerli ve özel kokularımızı sizlere en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. 400’den fazla parfüm çeşidimizle birlikte zengin bir ürün çeşitliliği oluşturmaktayız. Sektörün yeniliklerini takip ederek bu yeniliklere uygun üretimlerimizi yapmaktayız” dedi.

‘Sen git kokun kalsın’

Açık parfüm sektörünün çok farklı bir sektör olduğunu söyleyen Birgül, “Sektör hızla büyümeye devam ediyor. Orijinal parfümlerdeki pahalılık sebebiyle vatandaş istediği kokuya ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Türkiye’de tüketicilerin artan talebi nedeniyle Sağlık Bakanlığı’ndan lisanslı, uluslararası standartlarda üretim yapan markaların oluşturduğu açık parfüm pazarı her yıl ciddi bir büyüme kaydediyor. Romeron markası da Sağlık Bakanlığı onaylı bir açık parfüm markasıdır. Tüketicilerin açık parfüm seçerken akıllarına gelen en önemli soruların başında doğrudan tenlerine değen parfümlerin kalitesi geliyor. Kalite konusunu açık parfümler için geniş bir çerçevede değerlendirmek gerekiyor” dedi.








 
AdminAdmin