SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2019 16:07   Güncelleme : 25-03-2019 16:07

Savcı Sayan Ağrı'ya Seslendi Ağrının Kurtuluşu Benim

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, bugün yapılan mitingde Ağrı halkına hitap etti.

Savcı Sayan Ağrı'ya Seslendi Ağrının Kurtuluşu Benim
Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, bugün yapılan mitingde Ağrı halkına hitap etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı Ağrı mitinginde halka hitap eden Savcı Sayan, ‘ Ben yıllarca Ağrı için sizin için devamlı dilimin döndüğünce gücümün yettiğince konuştum, Çaba sarf ettim ve şimdi geldim sizin hizmetkârınız olmak için.

Sizin derdinize derman olmak için. Bir evladınız olarak bir kardeşiniz olarak her daim yanınızda olmak için kutsal bir görev üstlendim.

Sizin için üstlendiğim bu görevde bana sahip çıkın, bana sahip çıkın ki ben de sizin adınıza tüm yatırımları tüm hizmetleri güçlü bir şekilde Ağrı’ya getireyim.

31 Mart 2019 çok önemli bir tarih Kendi evladınızı desteklediği zaman evladınız Belediye Başkanı olduğu zaman sadece Belediye Başkanı olmayacak aynı zamanda her yerde sizi en güzel şekilde temsil etmek için sizin temsilciniz olacak hizmetkârınız olacak.

Herkesin yakasına cesurca yapışacak. Değerli kardeşlerim yıllardır bizim ilimizi geri bıraktılar. Hakkımızda algı operasyonu yaptılar. Kürtlük üzerine siyaset yaptılar. Biz Kürdüz dediler.ama unuttular biz yedi babadan kürdüz.

Bakın bana şu an Cumhurbaşkanın kürsüsünde sizinle çok rahat Kürtçe konuşuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile şehrimizin kötü kaderi artık değişecek. Ve yeni bir Ağrı’yı imar etmemiz için gelin 31 Mart tarihinde oylarınızı bu kardeşinize verin. ‘diye konuştu. 



AdminAdmin