Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 05-04-2019 16:15   Güncelleme : 05-04-2019 16:15

Sayan Makam Odasının Kapısını Söktü

Savcı Sayan, Ağrı Belediyesini Vali ve Kayyum Belediye Başkanı Süleyman Elban’dan teslim alarak resmen görevine başladı.

Sayan Makam Odasının Kapısını Söktü
Savcı Sayan, Ağrı Belediyesini Vali ve Kayyum Belediye Başkanı Süleyman Elban’dan teslim alarak resmen görevine başladı.

Büyük katılım sağlayan Ağrılılara ilk önce Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın teşekkür etti. Ağrı halkının yeniden küllerinden doğduğunu ve hizmetten yana tercihten bulunduğunu söyledi.


Aile büyüklerinin bugünlerde emeği çoktur diyen Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı kadim bir şehirdir. Ağrı halkı kadim bir halktır. Dışarıdan gönderilen hiç kimseye eyvallah etmeden Ağrı’nın evladı, kendi toprağı Savcı Sayan’a EVET dedi. Ben, İl teşkilatımız ve Belediye Başkanımız birlikte sizlere hizmet edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinden sonra bizimle Ankara’ya gelen öncelikle aile büyüklerimize, kadın kardeşlerimize ve genç kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca bu davetlerde bizlere vakit ayıran Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’a ve dönemin TBMM Başkanı Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum.’diye konuştu.

Değerli kardeşlerim beni onurlandırdınız, siz beni Cumhurbaşkanımıza karşı şereflendirdiniz, siz beni düşmanlarıma karşı şereflendirdiniz, diyen Belediye Başkanı Savcı Sayan, ‘Ağrı’ya gitti eli boş dönecek diyenlere çok güzel cevap verdiniz, ben sizlere hizmetkar olmaya geldim, ben belediye başkanı değil, sizden biriyim hep yanınızda olacağım, başınız ağrısa yanınızda olacağım, işsiz kardeşlerimize iş için, uyuşturucuya kapılmış kardeşlerimi kurtarmak için yanınızda olacağım…


Bugün kapılar sökülüyor, beni öldürecekseniz siz öldürün, ben sizlere emanetim, bana 7/24 ulaşabileceksiniz, randevu almayacaksınız istediğiniz zaman benim yanıma geleceksiniz, ben sizden biriyim, istediğiniz zaman istediğinizi sorun, sıkıntılarınızı anlatın çözüm bulacağız.

Bitlis’ten, Muş’tan orduyla üstümüze geldiler, ama sizler beni ve ağrıyı teslim etmediniz, bizler çok saldırılar gördük, arabalarımıza saldırdılar ama ben sizlere hiç bir şey hissettirmedim, yeter ki Ağrıda huzursuzluk çıkmasın diye ses etmedik, çok hakaretler gördük ses etmedik, biz huzur istiyoruz, sizlerle iftihar ediyorum.

Sizden bir ricam var kardeşlerim, dışarıda çalışan kardeşlerimizin bir hatası olursa onların kalbini kırmayın, onlara hakaret etmeyin, gelin bana hakaret edin ,sokaklarımızı temizleyen kardeşlerimize yardımcı olun onların gönlünü hoş edin, bir çay ikram edin hatırını sorun, onlara iyi davranın .’dedi.

Daha sonra yeni evli bir çiftin nikahını Belediye Başkanı Savcı Sayan kıydı, Milletvekili Ekrem Çelebi ve İl Başkanı Abbas Aydında çiftlere şahitlik ettiler.

Belediye civarındaki esnaflar Savcı Sayana destek ve istek pankartları açarak renkli görüntüler verdiler.






 
AdminAdmin