Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 24-05-2018 11:05   Güncelleme : 24-05-2018 11:05

Vali Elban, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Ağrı Valisi Süleyman Elban ve eşi Beyza Elban Ordu evinde düzenlenen iftar yemeğinde Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldi.

Vali Elban, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu
Ağrı Valisi Süleyman Elban ve eşi Beyza Elban Ordu evinde düzenlenen iftar yemeğinde Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldi.
İftar yemeğine Vali Süleyman Elban, eşi Beyza Elban,12.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yakınları katıldı.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu tarafından yapılan duanın ardından konuşan Vali Elban,’’ Şehit ve Gazi ailelerimiz, değerli Gazilerimiz hepinizi bu mübarek ramazan akşamında en içten duygularımla selamlıyorum. İftar soframıza teşrif ettiğiniz için hepiniz öncelikle teşekkür ediyorum. Ramazan ayı kardeşliğin, birliğin, beraberliğin ve manevi duyguların zirveye çıktığı aydır’’ dedi.

Şehit ve Gazi aileleriyle birlikte iftar sofrasını paylaşmak şereflerin en büyüğü olduğunu ifade eden Vali Elban, konuşmasına şöyle devam etti; ‘’ Bu şerefi bize tattırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Burada huzur içerisinde bu güzel iftar sofrasında otururken, memleketimizin müdafaası için huzuru için mücadele eden görev yapan, askerimizi, polisimizi, güvenlik korucularımızı ve tüm güvenlik personelimizi Rabbim inşallah muhafaza etsin onların ayaklarına taş değdirmesin. Bu Ramazan ayı vesilesi ile Rabbim bizlerin birliğini, dirliğini ve ağzımızın tadını bozmasın. Kötülere fırsat vermesin. Ramazan ayında huzur içerisinde olduğumuz gibi inşallah bir sonraki Ramazan aylarında da sağlık ve huzur içerisinde bir arada olmayı temenni ederken Ramazan Bayramında da hep beraber bayram yapmayı ve nice bayramlara ulaşmayı yüce Rabbimden temenni ediyorum. Hepiniz afiyet olsun diyorum’’ şeklinde konuştu. 

AdminAdmin