Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 07-08-2018 08:43   Güncelleme : 07-08-2018 08:43

Vali Süleyman Elban Tefecilere Göz Açtırmayacağız

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban Ağrı da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Vali Süleyman Elban Tefecilere Göz Açtırmayacağız
Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban Ağrı da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde düzenlenen programda Vali Elban yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Elban basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Elban Kentteki doğal gaz çalışmalarının durumuna ilişkin bilgileri aktarırken Şirketin umarsızlığından yakındı.

Elban ; Böyle devam ederse doğalgaz firması ile davalık olacağız .Firma sözleşme kurallarına riayet etmiyor sözleşmede belirlenen ölçülerde kazı çalışması yapmadığı gibi dolgu malzemelerinin de sözleşme standartlarında yer alan özellikte olmadığını görüyoruz. Bu da vatandaşı mağdur ediyor.

Belediye bütçesine ek yük oluşturuyor bu para vatandaşın parası dedi.

Jeotermal suyu, tekstil kent projesi ,galericiler sitesi ve alt geçit projelerini kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.

İlimizde özellikle üzerinde durduğumuz bir konuda Tefeciler ve uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonlar.

İki operasyonla aldığımız tefecilere yönelik takibimiz devam edecek ve onlara göz açtırmayacağız .


Programa katılan basın mensuplarına teşekkür eden Elban bir sonraki toplantıda inşallah yeni projelerin bilgisini veririz dedi.
 
AdminAdmin