Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 07-09-2020 17:37   Güncelleme : 07-09-2020 17:37

Yılmaz Daş Latif Birgül Gerçeğini Yazdı

Yılmaz Daş Latif Birgül Gerçeğini Yazdı

Yılmaz Daş Latif Birgül Gerçeğini Yazdı
Ağrı Basın Birliği Genel Sekreteri Yılmaz Daş, Ağrı’da son günlerin çok konuşlan ismi olan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ile bir araya gelerek kamuoyunun merak ettiği her şeye açıklık getirdi.

Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, son bir hafta içerisinde dedikodulardan sonra sessizliğini bozarak her şeye çok samimi bir şekilde cevap verdi.

Kahve köşelerinde bir haftadır görevden alındı, ben görevden aldım, siyasi hayatını bitirdik dedikodularından sonra sessizliğini bozan Ağrı Ak Parti merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, ‘Ben Ak Partiliyim.’diyerek net konuştu.

Ben dava adamıyım

Yedi yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkezimizin isteği üzerine başka bir arkadaşıma bırakıyorum diyen Latif Birgül, ‘Allah bana ömür verdiği müddetçe ben bu kutlu davanın bir üyesi, neferi olmaya devam edeceğim. Başka niyeti olanlar başka partilere gidebilir. Ama ben hiçbir yere gitmem, gidemem, gitme lüksüm yoktur. Sonuçta ben bir dava adamıyım. Ben gerçek AK davanın bir ferdiyim.

Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma arkadaşıyım.

Görev verilse de, verilmese de hiç önemli değil. Ben hiçbir yere gitmem benim davam Allah içindir. Ben dava insanıyım.” Dedi

Partimin neferiyim

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’nin saflarında davaya inanarak bir nefer gibi görev aldığını belirten Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, “Bu davaya inanmış yol arkadaşlarımızla birlikte 7 yıldır Merkez İlçeyi AK Parti’nin Ağrı’daki kalesi durumuna getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Genel Merkezimizin, Bölge Koordinatörümüz Mahmut Gürcan’ın onayı ile Merkez İlçe Başkanlığını kongrede bırakacağım. Merkez İlçe Başkanlığına hangi arkadaşımız gelirse gelsin, Ben ilk gün ki aşk ile partime ve davama hizmet etmeye devam edeceğim.

Kimse kahve köşelerinde ve Kafe köşelerinde ben Merkez İlçe Başkanını görevden aldım demesin, bu tür dedikodular Partimizin Ağrı'da yıpranmasını isteyen art niyetli İnsanların ekmeğine yağ sürmek demektir.

Ben Latif Birgül olarak genel Merkezimizin bana Emredeceği her pozisyonda Partim için çalışmalarıma devam edeceğim.

Bu süreçte Partimizi yıpratmaya çalışan art niyetli insanlara da vereceğim en iyi cevap ben Ak Partiliyim, Partimin emrindeyim, benin üzerimden partime zarar vermelerine kesinlikle izin vermem. 
AdminAdmin