Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 21-11-2023 16:56   Güncelleme : 22-11-2023 16:27

Yüksel Çelik, AK Partiden Ağrı Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu

İş adamı ve siyasetçi Yüksel Çelik, bugün AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Yüksel Çelik, AK Partiden Ağrı Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu

22 yıldır her kademesinde görev yaptığı AK Parti’den Ağrı Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu İl Başkanı Av. Orhan Güngör’e yapan Yüksel Çelik, partililer tarafından sevgi ile karşılandı.

Özgeçmiş

Doğum tarihimden itibaren, Ağrı Merkezde ikâmet etmekteyim. Bu süre zarfında eğitim ve öğretimimi de Ağrı’da tamamladım. Daha sonra gıda sektöründe çeşitli bayilikler alarak, Çay-Kur ve Ülker Ağrı bölge bayiliklerini yapıyorum. Gıda sektöründe faaliyetlerim sürmekte olup farklı sektörlerden inşaat alanında; Ağrı, Antalya ve İstanbul illerinde konut yapımı ve çeşitli taahhüt işlerini tamamladım. Söz konusu ticari faaliyetlerim devam ettiği gibi ayrıca siyasi alanda da bir çok faaliyetler göstermekteyim.

İş Deneyimi

 1998-Devam Çaykur Ağrı Bölge Bayii Müteahhitlik İstanbul, Antalya ve Ağrı ilerinde konut Yapımı ve çeşitli taahhüt işleri

Siyasi Faaliyet Bilgileri

2004-2007 Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı

2007-2010 Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı

2017- 2021 Ak Parti Ağrı Ana Kademe İl Başkan Yardımcılığı Ar - Ge Birim Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş yılları, gençlik dönemlerime denk gelmiş olması nedeniyle, partinin siyasi faaliyetlerinde görev almak üzere parti üyeliğimi başlatmış bulundum. Bu süreç ile gönüllü olarak partinin kademelerinde görev almayı ve görevimi büyük bir özveri ile gerçekleştirmeyi amaçladım. Gençlik Kolları yönetiminde faaliyetlerimi aralıksız ve başarılı olarak devam ettirdim. İlerleyen süreçte; Ağrı İl Ana Kademede İl Başkan Yardımcılığı Ar-Ge Birim başkanı olarak görev aldım. Bu sürede de parti adına tüm faaliyetlere katılımım özveri ile gerçekleştirdim. Bulunduğum birim tarafından yapılması planlanan, 18. Dönem Siyaset Akademisi’nin yerelde koordinasyonunu büyük bir özveriyle gerçekleştirdim. Akademiye ilişkin çalışmalarda ve hazırlıklarında akademiye katılımın arttırılmasında faaliyetler sürdürdüğüm gibi akademide görev alan eğitimcilerin yerelde karşılanması ile birlikte konaklama, eğitim faaliyetlerine ilişkin şartların sağlanması için büyük dikkat ve özenle koordinasyonu yürütmüş bulundum. Akademi sonunda yapılan sınavda koordinasyonunu yürüttüğüm Ağrı ilinin Türkiye geneli başarı sıralamasında 3. Olması ile birlikte kursiyerlerimizden Türkiye 3.lüğü derecesi alması, faaliyetlerimin başarılı sonuçlar ile yerinde ve etkili olduğunu göstermektedir. 24 Haziran 2018 tarihli seçimlerde partimizin başarılı olması için sahada ve parti içinde tüm faaliyetleri gerektiğinden fazla maddi ve manevi özveriyle gerçekleştirdim. Bu bilgi birikim ve tecrübe ile mevcutta Ağrı ili Ak Parti Belediye Başkanlığına aday adaylığı sürecinde Genel Merkez tarafından değerlendirmemi saygılarımla arz ederim.

İletişim Bilgileri

 Adres Sıtkıye mah. Fevzi cakmak cad. Ar apt. no:1 Merkez/ AĞRI Telefon 0(472) 215 79 90 GSM 0(532) 179 9016 E-Posta yukselcel04@hotmail.com Twitter @ykselcelik07

 

AdminAdmin