SİYASET
Giriş Tarihi : 13-11-2018 08:39   Güncelleme : 13-11-2018 08:39

Zeynel Abidin Çakır Resmi Başvurusunu Yaptı

Zeynel Abidin Çakır dün Ak Parti İl Başkanlığında resmi baş vurusunu İl Başkanı Abbas Aydına teslim etti.

Zeynel Abidin Çakır Resmi Başvurusunu Yaptı
Zeynel Abidin Çakır dün Ak Parti İl Başkanlığında resmi baş vurusunu İl Başkanı Abbas Aydına teslim etti.


Çakır Başvurusunun ardından yaptığı Açıklamada ; Kıymetli büyüklerim ve sevgili genç kardeşlerim. İnşallah bu gün itibarı ile Ağrı Belediye Başkan aday adaylığı için Ak Partiye resmi olarak başvurumuzu yaptık.



Çıkmış olduğumuz bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz hizmet için bu yola çıktık. İşimizin zor, yükümüzün ağır olduğunun bilincindeyiz. İlimizde siyasal ve bürokratik anlamda güzel yatırımlar yapılıyor hali hazırda. Biz de buna bir omuz vermek istiyoruz.



Ağrı için söyleyecek bir sözü olanın her zaman başımız üstünde yeri vardır. Bizim amacımız halkımızı rencide etmeden, kırmadan, incitmeden onuruna yaraşır bir şekilde hizmet etmektir. Sadece bireyleri, gurupları değil bu işin asıl sahibi olan Ağrı halkını memnun etmek bizim asıl hedefimiz olacak inşallah. Bu anlamda ayrımcılığın her türlüsünü reddediyoruz.


Bu yolda felsefemiz: Halka hizmet kutsaldır çünkü illa nihayetinde rıza-i ilahiyeyi kazanmanın yolu budur. Bu anlamda, bize bu süreçte gönül veren, vermeyen/veremeyen gençlerimize, öğrencilerimize, mesai arkadaşlarımıza, teşkilatlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm AĞRI halkına teşekkür ederiz.


Sefer bizden Zafer ALLAH'INDIR. Selam ve dua ile saygılarımla.
 
AdminAdmin