AK Parti'den Yerel Seçimler İçin Anket Hamlesi

AK Parti yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşlara yönelik anket çalışmalarını devreye aldı. Belediye ve belediye başkanının hizmetlerinden memnuniyeti ölçmek amacıyla yapılan anketler SMS ile yapılıyor

Ağrı Haberleri - 13-09-2018 09:06

AK Parti'den Yerel Seçimler İçin Anket Hamlesi
Aday belirlemede işi sansa bırakmak istemeyen Ak Parti yüz yüze mülakatlarda yaşanabilecek manipülasyonu aşmak için “tele-sms” anketini devreye soktu. Bu hafta başlayan çalışma ile vatandaşa başkandan, belediyeden memnun olup olmadığı ve kimi başkan olarak görmek istediği soruluyor.


AK Parti, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırırken; halkın belediyelerden beklentilerini tespit etmek için de saha araştırmalarına devam ediyor. Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belirlenen başkan yardımcıları sorumlu oldukları bölge ve illerde çalışmalarına başladı. Teşkilatlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelen başkan yardımcıları, halkın taleplerine kulak veriyor. Daha sonra halktan gelen talepler değerlendirilerek çıkan sonuçlar rapor haline getirilecek.


İKİ FARKLI ARAŞTIRMA


AK Partili bazı belediyelerin, seçmenin bakışını ölçmek için SMS yoluyla hemşehrilerine sorular sormasının ardından Genel Merkez hem SMS yollayarak hem de telefonla arayarak halkın memnuniyetini öğreniyor. SMS’lerde “Belediye başkanından memnun musunuz?”, “Belediyenin çalışmasından memnun musunuz?”, “Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?” gibi sorular yöneltiliyor.


AMAÇ MANİPÜLASYONU ENGELLEMEK


AK Parti kaynakları, yüz yüze yapılan anketlerde vatandaşlarda manipülasyona neden olabileceği düşüncesiyle böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, en doğru cevabın SMS yoluyla öğrendiklerini vurguladı. Bir hafta içerisinde gelen cevapları rapor haline getirecek olan AK Parti, başkan yardımcılarından gelen sonuçlarla da karşılaştıracak.
 
Neler Söylendi?

Metin bal

Gömbür gömbür nereye geliyorlar 8 yıl önce

???????????

1 dolar 7 lira Euro 8 lira 200 gram.ekmek 1 lira soğan 5 gardol 5 lira nah gümbür gümbür geliyorlar....mışş mışş mışş 2019 mart ta sonunuz geldi...ne yapsanız boş.YANDAŞ ADMİN yayınla 8 yıl önce

Ak kadin

Ekrem bey efendi ile latif birgul bey efendi gumbur gumbur geliyor 8 yıl önce

...............

.................................... İşine gelen yorumu yayınla işine gelmeyen yorumu yayınlama bumudur?habercilik.gerçek haberci yandaş olmaz doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmelidir bundan sonraki yorumların nokta nokta nokta olacaktır 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Abide Mahallesi Bey Sitesi Sakinleri İsyanda: “Pencerelerimizi Açamıyoruz”

Abide Mahallesi Bey Sitesi Sakinleri İsyanda: “Pencerelerimizi Açamıyoruz”

23-06-2026 - Ağrı Haberleri

İYİ Parti Ağrı Teşkilatı “Bayrak Aç” Mitingi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

İYİ Parti Ağrı Teşkilatı “Bayrak Aç” Mitingi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

23-06-2026 - Ağrı Haberleri