Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 04-02-2024 14:32

Mehmet Salih Aydın : Ben Tüm Ağrılıların Adayıyım

Mehmet Salih Aydın : Ben Tüm Ağrılıların Adayıyım

Mehmet Salih Aydın : Ben Tüm Ağrılıların Adayıyım

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, İl Başkanı Av. Orhan Güngör, Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve parti yöneticileri yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

Aydın, Siyasilerin ve Basın mensuplarının ulaşılabilir olması önemli

Hep birlikte sahadayız diyen Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, ‘Ağrı’nın geleceği için kolları sıvayarak çıktığımız yolda, en büyük destekçimiz olan Basın Mensupları bizim için çok önemlidir. Hem siyasetçi gem basın mensupları ulaşılabilir olmalıdır. Halkı aydınlatmak için gece gündüz demeden çalışan bütün basın mensubu arkadaşlarımız ile güzel bir uyum içinde çalışacağız.Ben Ağrının tüm halkının adayı olarak sahadayım ’

 

Güngör, ‘Ağrı hepimizin ortak derdi

Ağrı’nın yakalamış olduğu bu huzur ortamının devam etmesi gerektiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Orhan Güngör, ‘Ağrı’nın daha huzurlu ve güzel günler yaşaması için birlikte çalışacağız, ağrı hepimizin ortak derdidir. Görevinizde başarılar diliyorum. Dedi.’

Tahtalı, Herkesin kapısına gideceğiz

31 Mart seçimlerinin sonucunda Ağrı’ya Gönül Belediyeciliği ve çalışkan Belediye Başkanı ile tanışacak diyen Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı, ‘Bütün kademelerimiz ile kapı kapı gezerek çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü bizi umutlandırıyor. Herkesin kapısına gidip elini sıkacağız. Diye konuştu.

Bayram, Son sözü sandık söyler

AK Parti heyetinin ziyaretinde memnun olduklarını belirten Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, ‘Çekişmeli bir Seçim sathına girdik. Kazasız bir seçim diliyorum her zaman son sözü sandık söyler" dedi.

AdminAdmin