Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 01-05-2018 14:39   Güncelleme : 01-05-2018 14:39

Mehmet Yıldırım ; Benimlemisiniz ?

Hafta sonu sivas’ta oynanan ve uzatma bölümlerinde yediğimiz 2 gol ile 3. Lig şansımızı önümüzdeki sezona bırakmak zorunda kaldık. Rakibimiz Artvin Hopa Spor’un taraftarını gördükten sonra bir il takımını bir ilçe takımının yanında nasıl sönük kaldığını üzüntü ile seyrettik. Profesyonel lige çıkacak bir takıma yerel yönetimlerden, siyasilerden, iş adamlarından, sponsorlardan destek yoksa ağzınız ile kuş da yakalasanız başarılı olamazsınız.

Mehmet Yıldırım ; Benimlemisiniz ?
 Hafta sonu sivas’ta oynanan ve uzatma bölümlerinde yediğimiz 2 gol ile 3. Lig şansımızı önümüzdeki sezona bırakmak zorunda kaldık. Rakibimiz Artvin Hopa Spor’un taraftarını gördükten sonra bir il takımını bir ilçe takımının yanında nasıl sönük kaldığını üzüntü ile seyrettik. Profesyonel lige çıkacak bir takıma yerel yönetimlerden, siyasilerden, iş adamlarından, sponsorlardan destek yoksa ağzınız ile kuş da yakalasanız başarılı olamazsınız. İki yıl boyunca bu takımın tüm masraflarının tamamına yakınını cebinden harcayan Mehmet Yıldırım ve birkaç iş adamının çabalarını takdir ile karşılamak gerekir, ama bu işler artık takdir ile olmuyor bir ilin profesyonel ligde bir takımı olmayacaksa tüm kesimlerin şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekir. Sivasta ki tesisleri gördükten sonra neden ilimizde de olmasın diye düşündük. Gençlerimizin altyapıdan yetişebilmesi için böyle tesislere ihtiyacımız olduğunu, takımlarımızda yerli futbolcularımızın olabilmesi için önce gençlerimiz için gerekli tesislerin bir an önce yapılması gerekir. Kulüp başkanı Mehmet Yıldırımın ağrı spor sayfasında yaptığı açıklamayı herkesin okumasını ve bir başkanın üzüntüsünü “bir evladım ölseydi bu kadar üzülürdüm” cümlesi ile tarif etmesi nasıl bir ağrı sevdalısı olduğunu göstermektedir. Buradan siyasilerimize, iş adamlarımıza, yerel yöneticilerimize ve uyduruk programlara on binlerce sms atan ağrı halkının artık takımlarına destek vermeleri konusunda çağrı yapmayı kendimizde borç bildik. Kulüp başkanı Mehmet Yıldırım’ın kulübün resmi sayfasından paylaştığı açıklaması şu şekilde;

On iki gurup arasında yeterli desteği alamayan kendi imkanlarımız ve bir kaç Ağrılı iş adamımızın kısıtlı desteği İle 3 milyon bütçenin 2 milyonunu bütçemden harcayarak Allah bize şampiyonluğu nasip etti.Fakat diğer 11 guruptaki takımların il olarak futbola verdikleri değer ve gençliği önemsemeleri ve yerel yönetimlerden daha fazla destek almaları daha güçlü kadro kurmalarına sebep olmuştur. Ben bu takımı 3. Lige çıkarmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Önümüzdeki sezon ağrı siyasileri ve bürokrasilerini daha duyarlı olmaları konusunda sizlerin destek ve baskısıyla bu işi tamamına erdireceğiz. Bu takım çıkana kadar ben burdayım,bundan sonra önümüze çıkan tüm şahıs ve kurumların karşısında durmak için değerli ağrı halkının yanımda olacağından şüphem yoktur.Ağrı halkı mazlum garibanıdır bu masumluğu ve garibanlığı bitirmek için herzaman yanınızda olacağım.Gün birlik beraberlik günüdür şu an çok üzgün olarak yazıyorum bir evladım ölseydi bu kadar üzülürdüm galiba ama bende bırakıp kaçsam ağrı 20 yıl belki ömür boyu bu fırsatı bulamaz ağrı gençliğini önemsemeyenlere inat seneye daha güçlü bir şekilde takımı 3. Lige çıkaracağım.
AdminAdmin