Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 10-08-2021 12:05   Güncelleme : 10-08-2021 12:05

10. KURUMLAR ARASI FUTBOL LİGİ BAŞVURULARI BAŞLADI

10. KURUMLAR ARASI FUTBOL LİGİ BAŞVURULARI BAŞLADI

10. KURUMLAR ARASI FUTBOL LİGİ BAŞVURULARI BAŞLADI
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 10.Kurumlar Arası Futbol Ligi, 30 Ağustos’ta başlayacak.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Bulut İnşaat arasında yapılan işbirliği protokolü ile bu sezon onuncusu düzenlenecek olan Kurumlar Arası Futbol Ligi, Bulut İnşaat sponsorluğunda gerçekleştirilecek. 28 Ağustos’ta kura çekiminin yapılacağı müsabakalar Ağrı ASKF’nin yeni yapılan sahasında oynanacak. Müsabakanın finalinde ise bu yıl çok farklı bir organizasyon düzenlenecek.

Turnuvanın pandemi dolayısı ile geçen yıl oynanmadığını söyleyen ASKF Başkanı Erkan Kösedağ “ Ağrılıların heyecanla beklediği 10. Kurumlar Arası Futbol Ligi’ni biraz gecikmelide olsa yapmaya karar verdik. Bu sezon yeni sponsorumuz Bulut İnşaat olacak. Turnuva minimum 8 maksimum 32 takımla oynanacak. Başvuru sırasına göre takımların değerlendirmesi yapılacak.” dedi.

Turnuva Ana Sponsoru Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Bulut ise, “İlimizde sportif aktivitelere olabildiğince imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Güzel bir lig diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvaya başvurular ve statü için Ağrı Askf’nin www.agriaskf.com kurumsal web sitesinden veya Ağrı ASKF’nin sosyal medya hesaplarında yer alan statüden bilgi alınabilir. 


AdminAdmin