Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 09-09-2022 14:59   Güncelleme : 09-09-2022 14:59

Abbas Aydın ; Vatandaşımızı Kucaklamamız Lazım

Abbas Aydın ; Vatandaşımızı Kucaklamamız Lazım

Abbas Aydın ; Vatandaşımızı Kucaklamamız Lazım
AK Parti eski İl Başkanı, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi (MDK) Av. Abbas Aydın Ağrı Basın Birliğini ziyaret etti. Aydın “AK Parti döneminde tabular yıkıldı, eski kalıplar geride kaldı ve çok şükür bugün insanlar etnik, mezhebi kimlikleriyle özgür bir şekilde yaşamaya başladı.’dedi.

Av. Abbas Aydın, ‘Doğu Anadolu Bölgesine Cumhuriyet tarihinde hiçbir hükümet AK Parti kadar ilgi göstermedi, yatırım yapmadı. Yapmaya da devam edeceğiz. Elbette şu an yaşanan sorunlar var hepsini görebiliyoruz. Erdoğan dönemi ile Doğu Anadolu Bölgesi ve şehrimiz Ağrı’da gözle görülebilir ciddi değişiklikler yaşandı. O yüzden yine diyorum Ağrı’mızın Erdoğan’a ve AK Parti hükümetine ihtiyacımız var. Bunun için herkesin halka ve vatandaşa gidip dokunarak anlatması lazım. Ağrı’da özelikle Parti teşkilatları ve yerel yönetimleri ile birlikte halka inip halkla kucaklaşması ve hizmetleri anlatması gerekiyor. Belediye Başkanı, il Başkanı ve Milletvekili hep birlikte el ele kol kola omuz omuza vererek duruş sergilemesi halkı kucaklaması daha fazla etkili olacaktır.’diye konuştu.

Av. Abbas Aydın Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram ve Genel sekreter Yılmaz Daş ile çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu. 


AdminAdmin