Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 18-11-2017 17:01   Güncelleme : 18-11-2017 17:01

Ağrı da Toplulaştırma Krizi Sürüyor

İshak Gökçe toplulaştırmaya ilişkin açıklamalarda bulunarak Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

Ağrı da Toplulaştırma Krizi Sürüyor
Geçtiğimiz hafta Ağrı Eski Valisi Musa Işın’ın paylaşımına Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe’nin sosyal medya hesabı üzerinden cevap vermesi sonucu Ağrı gündemine düşen yolsuzluk iddiaları farklı boyut kazanmaya başladı.

Gökçe’nin paylaşımlarının basına yansımasının ardından Gökçe basın ve stklara dair paylaşımının yanlış anlaşıldığını ifade ederek bir basın açıklaması yapmış ve paylaşımını silmişti.

Gökçe açıklamasında toplulaştırmaya ilişkin olarak da ‘’ Ve yine son günlerde maksatlı bir şekilde şahsımı itibarsızlaştırmak amacı ile arazi toplulaştırması ile ilgili kamuoyunu yanıltmak ve bu konu üzerinden Şahsımı, Partimizi, Teşkilatımızı ve ilgili Bakanlığımızı yıpratmak için asparagas haberler yaparak kötü niyetlerini ortaya koymuşlardır. Söz konusu toplulaştırma işlemi 21.11.2014 tarihinde gerçekleşmiş olup bu tarihte kimlerin görevde oldukları ve bizzat kimlerin yetkili olup onay verdiği bellidir. Şahsım bu tarihte Milletvekili olmayıp 1 Kasım 2015’de Milletvekili olduğum herkes tarafından bilinmektedir. Görevimin olmadığı bir dönemle ilgili itham ve isnatta bulunulması akılsızlıktır.’’ Açıklamasında bulunarak savunma yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe’nin öz amcasının oğlu İshak Gökçe Twitter hesabından Ak Partili gökçeyi yalanlayarak toplulaştırmanın ikinci etabının köylülerin girişimi sonucu bakanlık nezdinde durdurulduğunu ifade ederek Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

İşte Ak Parti Milletvekilini suçlayan amcasının oğlu İshak Gökçe’nin o paylaşımları ;




 
AdminAdmin