Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 25-04-2021 19:45   Güncelleme : 25-04-2021 19:45

Ağrı Deva Partisi ; Savcı Sayan Kendisini Memleketin Sahibi Zannetmesin

Ağrı Deva Partisi ; Savcı Sayan Kendisini Memleketin Sahibi Zannetmesin

Ağrı Deva Partisi ; Savcı Sayan Kendisini Memleketin Sahibi Zannetmesin
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağtekini kastederek yaptığı açıklamaya Ağrı Deva Partisinden cevap geldi.

Deva Partisi İl Başkanı Dağtekin yaptığı paylaşımda

Ağrı Belediye Başkanının bizim için kullandığı “hadsiz”ve “tetikçi” söylemi ile nasıl bir zihniyetle bu ili yönetmeye çalıştığını ortaya koymaktadır. 
Hadsizlik yapılan her eleştiriyi kendisine yol haritası edineceği yerde dokunmazlık anlayışı ile memleketin sahibi olduğunu zannetmesidir. 
Hadsizlik bu memlekete söz verip sözünü yerine getirmeyenlere söylenmesi gereken bir uyarıdır. 
Hadsizlik başkalarının yaptığı işlere sahip çıkıp kendine mal etme noktasından geri durmayanlara söylenmesi gereken ifadedir.
 Hadsizlik bu memlekete gol atanlara söylenmesi gereken bir uyarıdır.
 Deva partisi olarak edindiğimiz ilke ve değerlerden asla taviz vermeden üslup olarak ise kırıcı ve maksadını aşan söylemler söylememeye çalışıyoruz.
 Lakin her maksadı kabalık içeren zihniyete de sinecek ve susacak değiliz. 
Yapılan işlere ve harcanan maddi kaynaklara baktıkça haklı olduğumuz ve bu gerçeklik karşısında savunacak bir şeylerin olmadığını görenler, her eleştiriyi hakaret, her söylemi hadsiz, her tesipiti ise maksatlı görmektedirler.
 Memleketin kaynaklarını nasıl kullandığını ve nasıl çarçur edildiğini gördükçe konuşmaya ve dinlendirmeye devam edeceğiz. 
Halk adına hesap sormaktan vazgeçmeyeceğiz. 
Korkma konuş Ağrı.


AdminAdmin