Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 01-11-2017 12:41   Güncelleme : 01-11-2017 12:41

Ağrı Devlet Hastanesinden Skandal Uygulama

Her gün onlarca hastasını Erzurum ve Van gibi çevre illere sevk eden Ağrı Devlet Hastanesi Özel Hastanenin 77 yaşındaki hastasını kabul etmeyerek ölüme terk etti.Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr Ali Bulut'un ADH Başhekimliği döneminde de benzer bir uygulama yaşanmış 6 saat acilde müdahale edilmeden bekletilen hasta haberimiz üzerine sağlık bakanlığının talimatıyla Erzurum'a sevk edilmişti.

Ağrı Devlet Hastanesinden Skandal Uygulama
Özel Yaşam Hastanesi Müdürü Deniz Budak sürekli skandallarla gündeme gelen Ağrı Devlet Hastanesine isyan etti.
İddiaya göre önceki gün Ağrı Özel Yaşam Hastanesine saat 13:00 sularında kalp rahatsızlığı sebebiyle müracat eden 77 Yaşındaki A.A gerekli müdahalelerde bulunduktan sonra Ağrı Devlet Hastanesinden yardım talebinde bulunuluyor .Ağrı Devlet Hastanesi taleplerini reddedincede hastayı Erzuruma sevk ediliyor.

Özel Yaşam Hastanesi Müdürü Deniz Budak'ın sosyal medya hesabından isyan ederek haykırdığı bu keyfi uygulamanın tamamı şu şekilde;
''ERZURUM YOLLARINDA ÖLÜYORUZ'UN HİKAYESİ...

31.10.2017 Tarihinde, Müdürü olduğum Özel Ağrı Yaşam Hastenesi'ne saat 13.00 civarında kalp rahatsızlığı olan bir hasta getiriliyor. ACIL'de bulunan Doktor, tüm müdahalelerde bulunuyor. Daha sonra "112 Acil Çağrı Merkezini" arayarak hastanın durumunu belirtiyor. Komuta merkezinde çalışan sağlık personeli, telekonferans ile Hastanemiz Acil hekimini Ağrı Devlet Hastanesinin Kardiyoloji Uzmanlarından Uzm. Dr. HAKAN CAF ile konuşturuyor. Dr. Hakan CAF, Acil doktoru ve 112 Acil Cagri Merkezi çalışanının yardim isteğini reddederek, "ben sizin hastalarınıza bakmak zorunda miyim" diyerek Acil doktorunu azalıyor ve hastaya bakmayı reddediyor. Ve bu hastayı Erzuruma götürmek zorunda kalıyoruz.

Bu olayın ses kayıtları komuta merkezinde kayıtlıdır. Bir doktorun ÖZEL HASTANE'YE olan kinini, bir hastanın hayatına mal etmeye girişmesi ve etmiş olduğu yemine aykırı davranmasını kamuoyunun vicdanına havale ediyorum ''

 Ak Parti Genel Merkezinde çöreklenmiş eski milletvekillerini ,mevcut milletvekilerini,Ak Parti İl Başkanını ve en önemlisi İlin Mülki Amiri Valimiz Sayın Süleyman Elban'ı gereğini yapmaya ve Ağrı sağlığını hallaç pamuğuna dönüştüren Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ali Bulut ve ADH Başhekimi Aykut Başer'i istifaya davet ediyoruz.
AdminAdmin