Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 17-04-2023 15:00   Güncelleme : 17-04-2023 15:03

Ağrı İbrahim Varol’u Bağrına Bastı

Ağrı İbrahim Varol’u Bağrına Bastı

Ağrı İbrahim Varol’u Bağrına Bastı
14 Mayısta yapılacak olan Milletvekili seçimleri için Partilerin Aday tanıtımları sürerken CHP Adayı İbrahim Varol resmen gövde gösterisi yaptı.

Miting havasında geçen tanıtım programı uzun zamandır Ağrı’da varlığı tartışılan CHP’nin İbrahim Varol Kararının ne kadar yerinde olduğunu kanıtladı.

Ağrı Ahmed’i Hani Havalimanında Cumhuriyet Halk Partisi il ilçe örgütleri ve Vatandaşlar tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili adayları İbrahim Varol, Abdurrahman Polat, Murat Karaman ve Zekiye Altay kalabalık araç konvoyu eşliğinde Yeni Van Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosunun önünde konuşma yapan adaylar daha sonra Cumhuriyet Caddesinde esnafla selamlaşarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına geçti.

Cumhuriyet Caddesinde sık sık önü kesilerek sevgi gösterisinde bulunan halkın adaylara ve özellikle İbrahim Varol’a teveccühü gözlerden kaçmadı.

İl Binasında İl ve İlçe Örgütleri ile bir araya gelen Adaylar Hamur , Tutak ve Patnos’ta Vatandaşlar ile buluşmak için Ağrı’dan Ayrıldılar.






 
AdminAdmin