Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 10-08-2019 15:29   Güncelleme : 10-08-2019 15:29

Ağrı Jandarma Komutanlığından Batgın Ailesine Bayram Hediyesi

Kaybolan çocuk Iğdır'da bulundu Jandarma kaybolan çocuğu bulup, Batgın ailesine çifte bayram yaşattı.

Ağrı Jandarma Komutanlığından Batgın Ailesine Bayram Hediyesi
Kaybolan çocuk Iğdır'da bulundu

Jandarma kaybolan çocuğu bulup, Batgın ailesine çifte bayram yaşattı.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu Ahmet Yasin Batgın, günler sonra bulunarak ailesine teslim edildi.

Ağrı'da merkeze bağlı geçen hafta sonu Çukurçayır köyünde bakkala gitmek için evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Ahmet Yasin Batgın, jandarma tarafından Iğdır'da bulunarak ailesine teslim edildi.



Ağrı'da merkez Çukurçayır köyünde geçen hafta Cumartesi akşamı bakkala gitmek için evden ayrılan ve bir daha dönmeyen Ahmet Yasin Bargın'ı bulabilmek için İl Jandarma Komutanlığı ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), ekiplerince köyde arama çalışmaları başlatıldı.



Köy çevresinde yoğunlaşan aramalarda jandarma ve AFAD ekipleri, kayıp çocuğu bulabilmek için droneler, arama kurtarma ve iz takip köpeklerinin desteğiyle desteğiyle köyde geniş bir alan taraması yaptı.



İl merkezinde de çalışmalarını yoğunlaştıran İl Jandarma Komutanlığı, kayıp çocuğu bulabilmek için İl Merkez Jandarma Karakolu, Jandarma istihbarat ve Jandarma Asayiş birimlerinden özel bir ekip oluşturdu.



6 gün boyunca il merkezi ve ilçelerdeki mobese kameralarını inceleyen ekip, kayıp çocuğun Doğubayazıt ilçesinde olduğunu tespit ederek, arama çalışmalarını Doğubayazıt'ta yoğunlaştırdı.



Ekiplerin 6 günlük kamera izleme ve takibi sonucunda kayıp çocuğun Doğubayazıt ilçesinden Iğdır'a gittiği ve burada bir internet kafede sosyal medya hesabına girdiği tespit edildi.



İnternet kafenin bulunduğu çevrede arama yapan ekipler, 01.00 sıralarında çocuğu bulup ifadesini aldıktan sonra ailesine teslim edilerek Ağrı'ya getirildi.
AdminAdmin