Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 08-05-2024 08:56

Ağrılı Halit Durak Avrupa Dördüncüsü Oldu

Ağrılı Halit Durak Avrupa Dördüncüsü Oldu

Ağrılı Halit Durak Avrupa Dördüncüsü Oldu

01-06 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa şampiyonasında mücadele eden bedensel engelli sporcu Ağrılı Halit Durak, Avrupa dördüncüsü oldu.

Başarılı bedensel engelli sporcuyu memleketine dönüşte Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda; Antrenörü Çetin Demir ve babası Cafer Durak tarafından karşılandı.

İl Müdürü Din, Milli Sporcuyu Makamında Ağırladı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, 01-06 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya şampiyonasında Avrupa dördüncüsü olan, Ağrılı bedensel engelli milli sporcu Halit Durak’ı makamında ağırlayarak elde edilen başarısından dolayı tebrik etti.

İl Müdürü Din; "Disiplinli ve azimli çalışmalar sonucunda engelimizin bize engel olmadığına bir kez daha şahit olduk. Halit kardeşimiz bizim gönlümüzde her zaman şampiyon olmuştur. Azmi ile örnek teşkil eden başarılı olan sporcumuz Halit Durak’ı ve antrenörü Çetin Demir'i tebrik ediyorum. Sporcumuz için maddi ve manevi desteklerimiz imkânlarımız doğrultusunda devam edecektir dedi.

İl Müdürü Din, bedensel engelli milli sporcu Halit Durak’ı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Yapılan karşılamadan ötürü mutluluğunu dile getiren Halit Durak, bu süreçte bana sürekli destek olan hazırlanmamda büyük emeği olan antrenörüm Çetin Demir’e, bana destekleri olan herkese teşekkür ederim. İnşallah ülkemin bayrağını her yerde dalgalandırmaya devam edeceğim dedi.

Ziyarette Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Vücut Geliştirme ve Fitness antrenörü Çetin Demir ile sporcunun babası Cafer Durak hazır bulundu.

AdminAdmin