Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 28-10-2023 13:21   Güncelleme : 28-10-2023 13:25

Alaettin Aslan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Alaettin Aslan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Alaettin Aslan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aslan Mesajında ''Yaşasın Cumhuriyetimizin 100. Yılı Cumhuriyetimizin 100. Yılı'ni kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bugün, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü, bir milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir.

Cumhuriyet Bayramı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, ulusal değerlerimize bağlı olarak ilerlemesinin bir ifadesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılı, tüm yurttaşlarımız için bir sevinç kaynağıdır ve tüm ulusumuza kutlu olsun!

Birlikte nice yüz yıllara gitmek dileğiyle, Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin daha da aydınlık yarınlara ilerlemesini temenni ediyoruz. Geleceğe güvenle bakarken, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyarak ve daha da geliştirerek, ülkemizi muasır medeniyete taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edelim.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde birlik ve beraberlik içinde, Türk milletinin içinde olan bağımsızlık ve özgürlük tutkusuyla Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve gururla kutluyoruz.

Bu vesile ile başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere Tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.'' dedi. 
AdminAdmin