Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 26-08-2019 10:19   Güncelleme : 26-08-2019 10:19

Alpaslan Adsay’ın İlk Klibi Çekildi

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye isimli ses yarışma programında ikinci olan ancak sesiyle tüm Türkiye’de gönüllerde taht kuran Alpaslan Adsay, ilk klibini çekti.

Alpaslan Adsay’ın İlk Klibi Çekildi
Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye isimli ses yarışma programında ikinci olan ancak sesiyle tüm Türkiye’de gönüllerde taht kuran Alpaslan Adsay, ilk klibini çekti.

İLK KLİBİ DNC YAPIMDAN ÇIKTI


DNC Yapım tarafından İstanbul’da çekimleri yapılan klipte Alpaslan Adsay “Sen Giderken” isimli parçayı seslendiriyor. Geçmiş yıllarda Mustafa Özarslan tarafından seslendirilen şarkı, Alpaslan Adsay tarafından kendine has bir üslupla seslendirildi.

Klibin tamamının yakında netd ve tüm dijital platformlarda yayında olacağı bildirilirken ilk Teaser’ını sosyal medya hesabından yayınlayan Alpaslan Adsay, “Yorum beğeni paylaşım sizlerin takdiri” diyerek paylaşımını yaptı.

DUYGU YÜKLÜ BİR TEŞEKKÜR YAYINLADI

Kendisine destek olanlarada teşekkür eden Alpaslan Adsay; “Benim için heyacanın duygusu anlatılmaz an ilk teaser”mızın siz sevenlerimle paylaşma heyecanındayım paylaşım ve yorum. Sizlerin takdiri. Teşekkür etmem gereken o kadar güzel insanlar varki. En başından beri bana inanan güvenen maddi manevi hep yanımda olan ortak prodüktörüm canım ablam Nazan Mehtap Şefkatli ve abim Tuncay Ekinciye, değerli prodüktörüm menajerim Erhan Karataş’a sanatçı abim Ersoy Dinç’e aranjörüm Okan Aki’ye, klip yönetmenim Emrah Özbilen’e, bu muhteşem eserin sahipleri üstadlarım söz Dursun Ali Akı ve müzik Mehmet Gümüş hocama, Radyo pr Öyküm hanıma, sosyal medya pr Fevzi Aydoğdu ve Süreyya Gökhan’a giyim sponsorum Bilal Cengizhan ve Soydan Karataş’a dijital danışmanımız Hakan Kan beye ve DNC Yapım Ailesin teşekkür ediyorum.


Ayrıca uzun zamandır desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’ye, dayım Şinasi Ünsal’a Ankara’da örgütlü Ağrı Birlik Platformu Bileşenlerine, Ağrı’da örgütlü Ağrı Sivil Toplum Platformu bileşenlerine, Anatolia Güzellik Merkezleri Sahibi Hakan Aktay’a, Avukat Mustafa Konyar abime, sevgili ablalarım Nuran Dursun ve Aynur Bilici’ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız. Daha nice güzel projelere hep beraber...

Sağlıcakla kalın” sözlerine yer verdi. 
AdminAdmin