Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 11-10-2017 20:25   Güncelleme : 11-10-2017 20:25

Bakan Yılmaz'dan Şaka Gibi Açıklama

A.İ.Ç.Üniversitesinin Akademik Yıl açılışı için Ağrı da bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın Hastanenin inşaatına ilişkin yaptığı açıklama dalga geçer gibiydi.Tünel 41 yılda bitti ,ama sonuçta bitiyor ,başlayan biter, dedi.

Bakan Yılmaz'dan Şaka Gibi Açıklama
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik yılı açılışı için Ağrı’ya gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’dan şaka gibi açıklama .

A.İ.Ç.Ü nün 2017-2018 Akademik yıl açılışının ardından Ak Parti Ağrı İl Teşkilatına ziyarette bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ,geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’la hastanenin inşaatının bitirilmesine ilişkin görüşen ve sonuç alamayan Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe’yi meseleyi gündeme getirdiği için adeta pişman etti.

Bakan Yılmaz’ a’’ Ağrı’nın tek sorunu hastanedir bu konuda desteklerinizi bekliyoruz’’ diyen Gökçe’ye Bakan’ın cevabı dalga geçer gibi oldu.

Bakan Yılmaz konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada ;’’ Hastane çoğu gitti azı kaldı. Önemli olan bir yatırıma başlamak. Devlette şu var, yatırım gecikir ama tamamlanmamazlık olmaz. Bolu Dağı tüneli kaç yılda bitti?10-15 yıldır herhalde. Karadeniz otoyolu kaç yılda bitti? Sivas'ta bir tünel var Deliktaş Tüneli diye demiryolu 41 yılda yapıldı. 7 tane Cumhurbaşkanı, 14 tane başbakan eksiltti. Ama sonuçta bitiyor. Onu demek istiyorum. Başladıktan sonra biter. Bende takipçisi olacağım. Hastanede biterse sorununuzun büyük bir kısmı çözülür. Önümüzdeki yılın sonundan itibaren 81 ilin tümüne doğalgaz verilecek. Doğal gazın verilmesi ne demektir. Artık hava kirliliği olmayacaktır demektir. Daha doğal bir ortam da yaşayacağız. Bu da insanın ömrünü uzatır’’dedi

AdminAdmin