Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 27-05-2016 13:53   Güncelleme : 27-05-2016 13:53

Bakın Bu Okulu Kimler Onardı

Ağrı Genç Gönüller Derneği , sürdürülebilir projesi olan " Köy Okullarına yardım Projesi " kapsamında bu ay Kumlugeçit köyündeydi .

Bakın Bu Okulu Kimler Onardı
 Ağrı Genç Gönüller Derneği , sürdürülebilir projesi olan " Köy Okullarına yardım Projesi " kapsamında bu ay Kumlugeçit köyündeydi . Yaklaşık 30 öğrencisi ve 3 sınıftan oluşan  köy okulunun tadilatını ve çevre düzenlemesini yapmaya başladılar. AĞRI İbrahim çeçen Üniversitesi'nin farklı bölümlerinde okuyan 30 kişilik bir grupla Ağrı Genç Gönüller derneği çatısı altında toplanıp ,ihtiyacı olan bu okula tadilat ,iyileştirme , boyama ve renklendirme çalışmasını yapmaya başladılar . Okulu öğrenciler için daha eğlenceli ve cazip bir eğitim yeri haline getirmek istiyoruz diyen gönüllü gençler bunun için Ağrı il özel idaresinden kepçe ve kamyon temin edip çevre düzenlemesini yaptılar.Daha sonra esnaftan badana , boya ve iyileştirme çalışmaları için gerekli araç ve gereçler ile birlikte kırtasiye malzemeleri için kaynak temin ettiklerini söyleyen genç gönüllü üniversite öğrencileri;

‘’Bu işi esnafla iş birliği içinde yapıyoruz.Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yaptığımız bu projeyle gönül bağı ile çalışıyoruz . Sağolsunlar bizlere destekleri esirgemiyorlar. Okul idaresi ile yaptığımız görüşmelerde köyün ihtiyaçlarını belirleyip bu şekil ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Daha yapacak bir sürü işimiz var , buda bizim için bir başlangıç oldu. Bu konuda sizler vasıtasıyla herkesten destek istiyoruz. Ağrı'nın bir nebze olsun eğitim yaralarını sarmaya çalışacağız inşallah.Bizlere Bu projenin sürdürülebilir olmasında emeği geçen tüm dernek yönetimine ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve AĞRI için daha nice projelerde birlikte olmak dileğıyle’’dedi.













AdminAdmin