Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 07-02-2019 14:53   Güncelleme : 07-02-2019 14:53

Beyaz Tv, Ağrı ve Muhtarlar

Dün gece Beyaz TV ekranlarında Ağrı konuşuldu.

Beyaz Tv, Ağrı ve Muhtarlar
Dün gece Beyaz TV ekranlarında Ağrı konuşuldu. Saat 21:15 ’ten 24:00 ’a kadar tüm Ağrılılar gibi bende Savcı Bey’in konuşmalarını izlemek için kuruldum televizyon başına.


Üstelik en çok sevdiğim “Diriliş Ertuğrul” dizisini de bir kenara attım.


Belediye Başkan Adayımız Savcı Sayan, 18 Mahalle muhtarı ve AK Parti il Başkanı programda misafirdi. Milletvekili Ekrem Çelebi, meclis çalışmaları dolayısı ile programa katılamamıştı.



550 kişilik Kültür ve Kongre Merkezinde 600’e yakın insan bu programa tanıklık etmek için salona gelmişti. Savcı bey için söylenecek tek söz “Bana emanette olsa oy verirseniz, ben Ağrı’ya çok iş yapacağım” ifadesi oldu. Her fırsatta bunu dile getiriyor. Emanette olsa seçim sonucunun nasıl şekilleneceğini ve Savcı Bey’in diğer projelerinin cevabını 31 Martta göreceğiz.



Beyaz TV gibi ulusal yayın yapan bir kanal, herhalde bu kadar teknik aksaklık ile ilk defa karşılaşıyordu. Elektrikler gidiyor, ses sorunları oluşuyordu.



Naçizane bir fikrimdir ama ben ekranlara Savcı Bey’i dinlemek için oturmuştum. Kendileri de seçime girecek olan 18 mahalle muhtarını neden dinleyeyim.


Hem sonra muhtarlarımızın vizyonu da önemli. Yıl olmuş 2019, Belediye Başkan Adaylarından park isteyen muhtarlar var. Belediye Başkan adayından Sağlık sorunlarının çözülmesini isteyen muhtarlar var. Sen mahallenin sorunlarını bırakmış, hastanenin sorunlarının çözülmesini istiyorsun. Seyirci orada, onlar bunu sorsa anlarız. Her mahallede bir hastane varda, Biz mi göremiyoruz diye şaşkınlık içerisindeyim.



Programda birde yaşlı bir amca katıldı. Özel bir hastanede yatan hastasının otuz bin TL’lik ödeme dolayısı ile rehin kaldığını söylüyor ve para istiyordu. Hemen özel hastane müdürünü aradım “Bir yıl kalsa ancak otuz bin TL yatak ücreti çıkar. Mümkün değil, bizde böyle bir uygulama olamaz. Kimseyi de rehin almayız. Zaten ücretler peşin alınıyor burada” dedi
Yaşlı amcanın ulusal bir kanalda rehin kalıyoruz cümlesinden tutun, park isteyen muhtarlara kadar başlı başına farklı bir programdı.


Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank’ın canlı yayında yeni sanayi sitesi için çalışma yürüteceklerini söylemesi Ağrı’nın bir kazanımı oldu.


Savcı Bey’in Ağrı’nın tanıtımı için önemli bir çalışmasıydı bu yayın. Daha iyisi olabilir miydi? Bunu tartışmak ve Savcı Bey’e fikirler vermek lazım.



Her şeye rağmen, Ağrı, dün gece Ulusal Gündemdeydi.


Buda Ağrı için önemliydi…
 
AdminAdmin