Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 22-02-2021 18:02   Güncelleme : 22-02-2021 18:02

Cenap Elem Yazdı: MASKE VAR MESAFE YOK

Cenap Elem Bugün Ağrı'ya Gelen Ak Parti İl Başkanı Halil Özyolcu için yapılan Programı kaleme aldı.

Cenap Elem Yazdı: MASKE VAR MESAFE YOK
Ne gerek vardı bu toplantıya!!!

Ak parti 7 olağan kongresi saatler kala iptal olmasının ardından gözler yeni gelecek il başkanına çevrildi, 30 kişiye yakın bir müracaat listesinin tam aksine listede ismi geçmeyen bir kişi atandı .

22. Dönem milletvekili ve Ağrı kurucu il başkanı Halil ÖZYOLCU tekrardan göreve getirildi .

Bu gün karşılamanın ardından Halk eğitim merkezinde çok gereksiz bir toplantıya şahit olduk, bizzat canlı yayın yaptık ve gelen yorumlar hiçte iç açıcı değildi !!

“Maske var ama mesafe yok” dememizdeki amaç çoğu maske takmıştı ama yönetim listesi belli olana kadar.

Liste belli olduktan sonra , bu sefer maskeler düşecek mesafeler başlayacak ; yani küsmeler, kopmalar ve kuyu kazmalar başlayacak ve buda ak partiye ciddi zarar verecek zaten durum çokta iyi görünmüyor.

Bilindiği üzere yaklaşık bir yıldır pandemi ve salgın hastalık ile mücadele ediliyor bir çok esnafa kurallara uymadıkları için binlerce lira ceza kesildi küçücük salona 7 ilçe bir Merkezi sığdırmakta akıl işi değildi, sosyal mesafenin hiçe sayan ve insanların sağlığını hiçe sayan bir toplantının yapılması

“Ne gerek vardı “ diye kendi kendimize söylendik.

Zaten il kongresi iki gün sonra ,iki gün sonra mesafe kurallarına uygun bir şekilde kongrede birliktelik sağlanabilir di ,millet cenazesini ve taziyesini sırf pandemi nedeni ile iptal etti bir çok esnaf iflasın eşiğine geldi keşke bu durum olmasaydı

Toplantıya gelenlerin çoğu acaba listede yer alarmıyım veya benim bir adamım listede olur mu diyenlerin sayısı çoğunluktaydı.

Bir birlerinin kuyusunu kazarak koltuk değişenlerin bir birilerini övmesi tam bir riyakarlığın resmiydi. Bir önceki başkanın kongresine saatler kala görevden alınması için mücadele edenler eski başkanı öve öve bitiremedi hakeza karşılıklı övgüler havada uçuşuyordu.

Siz göz kapamakla kendinize karanlık yapıyorsunuz, bütün konuşmalarınız halk arasında konuşuluyor bir birinizi boş yere övüp kendinizi kandırmayın .

Gelen il başkanını etkisi altına almak isteyen zatlar konuşmalarında yere göğe sığmayan lafları çokta samimi gelmedi sokakta halkın büyük tepkisini perdeleyen bu toplantıya...

NE GEREK VARDI  


AdminAdmin