Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 29-10-2015 12:08   Güncelleme : 29-10-2015 12:08

CESİM GÖKÇE YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

Seçime sayılı günler kala temposunu artıran milletvekili adayı Cesim Gökçe, olumsuz hava şartlarına rağmen köy, köy gezmeye devam ediyor.

CESİM GÖKÇE YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR
 AK Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, olumsuz hava şartlarına rağmen büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. 

Seçime sayılı günler kala temposunu artıran milletvekili adayı Cesim Gökçe, olumsuz hava şartlarına rağmen köy, köy gezmeye devam ediyor. Her gün yaklaşık 15 köyü ziyaret eden Gökçe, sağanak yağış ve olumsuz hava şartlarına rağmen  dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Seçime kısa bir süre kalması nedeni ile gitmedikleri yerlere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Gökçe " Ağrı’nın her yerine gitmeye çalışıyoruz. Mevsim şartları tabi ki bu dönem bizleri zorluyor, birçok arkadaşımız hastalanmasına rağmen özveri ile çalışıyor. Zor bir dönem yaşıyoruz. Ancak durmak yok çalışmaya devam edeceğiz. Gündüzleri köylerdeyiz aksam il merkezine gelince kanat önderlemizle gorusuyoruz. Yine ev ziyaretleri yapiyoruz. AK Parti iktidarı için elimizden gelen her şeyi yapıcağız. Allah emeklerimizi boşa vermesin" dedi










AdminAdmin