Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 12-05-2023 16:19   Güncelleme : 12-05-2023 16:21

CHP Ağrı Adayı İbrahim Varol’dan İftiralara Sert Tepki

CHP Ağrı Adayı İbrahim Varol’dan İftiralara Sert Tepki

CHP Ağrı Adayı İbrahim Varol’dan İftiralara Sert Tepki
CHP Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol seçime saatler kala yaşayacağı hezimetin telaşındaki AKP’ liler tarafından kendisini karalamaya yönelik iftira ve ithamlarına sert cevap verdi.

Varol hakkında çıkarılan '’seçimi kazandıktan sonra Akp’ye geçeceği" yönündeki iftiralara demokrasiye ve halkın iradesine tahammülü olmayan Akp’liler tarafından özellikle yayılmak istenen bu söylemlerin alçakça bir iftira olduğunu ifade etti.

İbrahim Varol yaptığı açıklamada : ‘’Ben bu alçakça söylentiyi kaybettiğini fark eden ve masalarındaki araştırmalarının tamamında İbrahim Varol'un kazandığını gören AKP’nin demokrasiye tahammülü olmayan diktasını sürdürmek için ve kaybetmenin hezeyanı ile çıkarıldığını biliyorum. Ben İbrahim Varol Olarak bu Haramilerin ve bu Harami düzenin yanında asla olmayacağımı şerefle yürüttüğüm siyasi mücadelemi partim CHP de sürdüreceğimi buradan halkımızın huzurunda bu alçak siyasetin kirli yüzlerine haykırıyorum.

Ben Siyasette var olduğum müddetçe seçilsem de seçilmesem de siyasette herhangi bir kulvarda yer alamazsam dahi Atatürk’ün partisinde bulunmakta gurur duyuyorum Atatürk’ün Partisinde sonuna kadar da mücadele etmeye hazırım.’
’ dedi.
 
AdminAdmin