Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 06-02-2020 09:38   Güncelleme : 06-02-2020 09:38

Geç Oldu Ama Anladın Sonunda!!

Ağrı Basın Birliği Genel Sekreteri Yılmaz Daş Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Geçte Olsa Ak Partili olduğunu köşesinde kaleme aldı

Geç Oldu Ama Anladın Sonunda!!
Seçim kampanyasını başlattığı günden beri ‘YAPARSA SAVCI SAYAN’ yapar sloganı ile yola çıkan Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde AK PARTİLİ olduğunu anladı.



6 Aralık 2018 tarihinde Ağrı Belediye Başkan adayı olan Savcı Sayan KENDİSİNİN değil, Recep Tayyip Erdoğan’ın oyları ile seçildiğini açıklayarak AK PARTİLİ olduğunu hatırladı.



AK PARTİNİN Genle Başkan Yardımcısı ERKAN KANDEMİR’in katıldığı programda konuşan Savcı Sayan;

Kimse babasının oyu ile bir yere gelmedi. Hepimiz TAYYİP ERDOĞAN’ın oyları ile buradayız. Bende dahil olmak üzere’ sözlerini kullanarak Ak Partili olduğunu hatırlatması Ağrı’da herkesi şaşırttı.



2018 yılından adaylığı açıklandığı günden beri hatırlamadığı ve umursamadığı AK PARTİ’yi hatırlaması teşkilat içerisinde sevinç yaratırken halk ve seçmenler arasında ise ŞAŞKINLIK yarattı.



Savcı Sayan’ın yakın çevresi seçim kampanyasından bugüne kadar biz AK PARTİ’li ve ERDOĞAN’cı değiliz bizler SAVCI’cıyız dediklerinde hem teşkilatlar ve hem de seçmenler arasında sorunlar yaşatmıştı.



2020 yılına geldiğimizde AK PARTİ’de Belediye Başkanı olan SAVCI SAYAN’ın hepimiz ERDOĞAN’ın oyları ile geldik sözleri acaba çevresini ve yakınlarını da bağlayacak mı,

Benim de başta olmak üzere teşkilatların ve seçmenlerin en çok merak ettiği konu olmaya BAŞLADI.



Seçim süreçlerine Milletvekili EKREM ÇELEBİ sürekli olarak “BEN DAHİL herkes Tayyip Erdoğan’ın oyu ile seçildik” demiş, bu konuda Savcı Sayan kendi popülerliğine güvenmişti. Hatta “YALOVADA Muharrem İnce neyse, KAYSERİDE Abdullah Gül neyse, RİZEDE Erdoğan neyse bende oyum. Benim onlardan ne eksiğim var demişti.



Seçim arabasına AK PARTİ nin “YAPARSA AK PARTİ YAPAR” sözünün yerine “YAPARSA SAVCI YAPAR” diye yazdırmış şikayetler üzerine seçim arabasındaki bu yazı “Yaparsa AK PARTİ yapar” şeklinde değiştirilmişti. 
AdminAdmin