Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 08-02-2024 11:43

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayından Basın Birliğine ziyaret

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayından Basın Birliğine ziyaret

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayından Basın Birliğine ziyaret

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Arif Yılmaz ve İl Teşkilatı ziyaretler kapsamında Ağrı Basın Birliğini ziyaret ederek çalışmalarını anlattı.

Arif Yılmaz ve HÜDA PAR heyeti, Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram tarafından karşılandı.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Bayram, Arif Yılmaz'ın adaylığını tebrik etti.

Ziyaret sırasında memleket için dertlendiklerini ve önemli çalışmalar yapmak istediklerini belirten Arif Yılmaz, "Bu memleket hepimizin ortak paydasıdır. Kentte yapılacak güzel çalışmalar herkesi mutlu edecekken yapılmayan çalışmalarda herkesin kendine pay çıkarması gerekir.

Biz bu memleketin bir evladı olarak ihtiyaç duyulan çalışmaların neler olduğunu çok iyi biliyoruz, çünkü teşkilat olarak bu hususta defalarca raporlar kaleme almış, yetkililere iletmişizdir, sunduğumuz eksikliklerin, projelerin takipçisi olmuşuz. AR-GE birimimiz başta olmak üzere tüm ekiplerimiz ile sadece seçim dönemi değil fırsatları bahane ederek her noktada çalışarak halkımızın yararına çalışmalar ortaya koyduk.

Şimdi seçim dönemindeyiz ve şunu söylüyoruz; bu halk artık kendisine hizmet edecek, bu memleketi projeleri ile kalkındıracak bir belediye başkanı seçmeli. İlerleyen günlerde açıklayacağımız projelerimiz ile halkımız tercihini HÜDA PAR Belediyeciliğinden yana kullanırsa, memleketin kalkınacağı 5 yıllık bir döneme şahit olacakladır." dedi.

AdminAdmin