Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 24-04-2023 12:50   Güncelleme : 24-04-2023 12:58

İbrahim Varol Ağrı'ya CHP'yi Sevdirdi

İbrahim Varol Ağrı'ya CHP'yi Sevdirdi

İbrahim Varol Ağrı'ya CHP'yi Sevdirdi
Ağrılı Hemşerileri ile kucaklaşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol, Bayramın İkinci günü ilk durağı Ağrı İl Stadyumunda oynanan Ağrı 1970 ve Kelkit 1954 Kelkit Spor maçı oldu.

“AĞRI VEFASINI YERİNE GETİRECEKTİR”

Tek tek iş yerlerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol’un adaylığını sevinçle karşıladıklarını ifade eden esnaflar, “Bizim oyumuz seninle. İbrahim Varol’un arkasındayız.

Bize de şehrine hizmet eden isimler lazım. Size destek vermek boyumuzun borcu. Biz oylarımızı kullanmak için kararsızdık, sizin adaylığınızla kararımızı sizden yana aldık. Oyumuz kesinlikle İbrahim Varol’adır, bizler ağrı için iyi seçenek arıyorduk sizin gibi pırlanta gibi bir ismin aday olması bizi mutlu etti” dedi.

“SİZİ SEÇİP MECLİSE GÖNDERMEK MEMLEKET DAVASI”

Esnaflar ile sohbet eden onlardan Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol’un kendilerini ziyaretinde dolayı mutlu olduklarını ifade eden esnaflar, “Adaylığınızı duyduğumuza o kadar çok sevindik ki, sonuna kadar oyumuz size. Sizin kazanmanız için çalışacağız. İnşallah sizi meclise göndereceğiz. Biz Ağrı’ya faydalı olacak sizin gibi insanları seçmek isteriz.

Memlekete hizmet eden sizsiniz. taziyelerimizde iyi ve kötü günlerimizde siz yanımızdasınız Sizi memleket davası olarak görüyoruz.

BİR SONRAKİ DURAK Deva Partisi Ağrı İl Başkanlığı, Saadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı, İyi Parti Ağrı İl Başkanlığı, Demokrat Partisi Ağrı İl Başkanlığı, Ağrı Barosu, Tamirciler ve Demirciler Esnaf Sanatkarlar odası Başkanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaşma gerçekleştirdi.

“BU YOLDA BERABERİZ”

Hemşerileri ile kurduğu gönül köprülerini pekiştirmek amacıyla cadde cadde, sokak sokak gezen Varol’a desteklerini ifade eden vatandaşlar, “İnşallah siz bizim Ağrı’nın şansı olursunuz. Elinizden geleni şehir için yapıyorsunuz. Size destek olmaya çalışıyoruz. Gönlümüz bir, sizleri destekliyoruz. Bu yolda beraberiz. Sizlere destek olmak bizim için farz oldu artık bizim için” dediler.

Ziyaretlerinde çocuktan gencine, kadının da erkeğine herkesle selamlaşan Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol, Yaşlı bir Amca, “Söz bir Allah bir oyumuzu sana veriyoruz. Benim 6 oyum senin canına senin ruhuna feda olsun. Çünkü Ağrı’dan Ankara’ya gelip senin kapını da çalıp, yakana yapışabiliriz” dedi. 








AdminAdmin