SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

Kılıçdaroğlu'nun yemenisi Twitter'ı salladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Grubu'ndaki konuşmasını boynuna yemeni dolayarak çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun yemenisi Twitter'ı salladı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grubu'ndaki kürsüye, partili bir kadının sırtına attığı yemeni ile çıktı. Omuzundaki yemeniyle konuşan Kılıçdaroğlu'nun bu tavrı hemen Twiter'de tartışma konusu oldu.


İşte söylenenler:

- Yemeni bağlamış omuzlarına, türbanı da çözmüş bizim Kemal Amca, henüz girmiş 50-60 yaşına, edalı, işveli Kılıçdaroğlu...

- Kılıçdaroğlu'nun konuşması çok daha akıcı ve dolu.cümleleri daha uzun.hiç teklemeden konuşuyor.performansı sürekli artıyor.

- Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında omzunda başörtüsü olması ilk adımolarak algılanabilir mi bilmiyorum ama cesaret göstergesi olduğu kesin

- Kılıçdaroğlu da olmasa ne konuşurduk acaba? Her hafta malzemeveriyor bıkmadan usanmadan..

- Gözlerime inanamıyorum, Kılıçdaroğlu başörtü takmış grup toplantısında. Çiçekli bir şey.

- Kılıçdaroğlu başörtüsü sorununu çözdü. Türban değil yemeni, o da başa değil omuza.Birazdan da köy düğününe gidecek sanıyorum!

- Kılıçdaroğlu'na demişler ki "neden takım elbise üstüne boynuna yemeni sarıyorsun?" Bizimkisi durur mu, yapıştırmış cevabı: "Ya tutarsa?"

- CHP grubu show yeri değil diyor ya; asıl showu kendisi yapıyor. Yemeni bağlamış telli başına. henüz girmiş 13 14 yaşına:)))

- Kılıçdaroğlu yemeni takmış..ne alaka ..çemberinde gül oya ! gülmedim doya doya mı demek istiyor.

- Kılıçdaroğlu grup toplantısında boynuna yemeni takmış konuşuyor. Başörtüsünün çözülmüş hali bu olsa gerek.

Yeni moda ikonumuz Kemal bey boynunda yazmasıyla başörtüsü sorunun çözdü..bu kadar basitti niye düşünemedk biz bunu..

- Kılıçdaroğlu kürsüye boynunda başörtüsüyle çıkmış... oldu olacak demirtaş sırtında kaleşnikofla, bahçeli de elinde yağlı urganla çıksın...

- Kılıçdaroğlu tülbent takmış konuşmasını yaparken. yarın da çarşafa girecekmiş. sonra da çıplak çıkacakmış. yürü be kemalim, kim tutar seni.

- Kılıçdaroğlu 'CHP grubu şov grubu değildir' demiş. Güzel demiş de... bunu derken kürsüye başörtüsü ile çıkması enteresan olmuş.

- Kılıçdaroğlu yemeniyi boynuna takmış, aman aman ne komişkmiş.Ne yapacaktı, başına mı takacaktı? Konuya dikkat çekmek istemiş demek ki.

- K.K boynundaki tülbent ne şimdi :) türbana karşıyım ama tülbent boyunda şekil mesajı galiba.

Milliyet

AdminAdmin