Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 22-07-2017 17:49   Güncelleme : 22-07-2017 17:49

Mehmet Nuri Samancı İhraç Haberlerini Yalanladı

Samancı iftiralarla bizi yıldıramayanlar şimdi oluşturmaya çalıştıkları algı ile yeneceklerini sanıyorlar.

Mehmet Nuri Samancı İhraç Haberlerini Yalanladı
 Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Taşlıçay Koordimatörü Mehmet Nuri Samancı bazı basın organlarında yer alan haberin gerçekleri yansıtmadığını ifade etti.

Samancı 04haber.neti arayarak hala Ak Partide ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Samancı ;Facebook sayfamda  paylaştığım ve ardından 04haber.net’in haberleştirdiği paylaşımından rahatsızlık duyan şer odakları bu yönde bir algı geliştirme çabası içine girdiler.Ağrı Gizli Arşiv adlı hesabın deşifre olması üzerine isimlerinin deşifre olmasından ürken siyasetçilerin başlattığı bu algı operasyonunu haberlere taşıyarak bizi yıldıracakları yada yolumuzdan döndüreceklerini düşünmelerini hayretle izliyorum.

An itibari ile Ağrı Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliğim ve Taşlıçay Koordinatörlüğü görevimin başındayım istifam söz konusu değildir.Ak Parti disiplin kurullarınında  savunma almadan ihracımı yapması mümkün değildir.

Ağrıda gizli hesapların ardına sığınarak Ak Partiyi yok etme hesabı yapanların Ak Partimizin adını kirli siyasi tezgahlarına malzeme eden sözde Ak Partili siyasetçilerin bu oyunlarınıda bozacak ve tamamını genel merkezle paylaştıktan sonra yargıya taşıyacağım.

Ak Part Genel Merkezi ile  konuyu görüşmek üzere aldığımız randevunun kabulü ile Ankara’ya gelmemiz üzerine oluşturulmaya çalışılan bu algının tamamen yalan olduğunu bu kirlenmiş siyasetçi kimliklerinin yüzüne vurarak gazeteniz aracılığı ile kamuoyuna duyurmak istiyorum.

Biz herşart ve koşulda Devletin Ali menfaatlerinin gereğini düşünerek hareket etme bilincimizi sürdürmeye devam edeceğiz İnşallah Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmenin ardından bu kirli senaryonun tüm figüranlarını isimleri ile gerek yargı ve gerekse basın aracılığı ile kamuoyu ile de paylaşacağız.’’dedi.

AdminAdmin