Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 08-07-2017 22:38   Güncelleme : 08-07-2017 22:38

Pişmaniye Festivalinde Pişman Eden Görüntü

Pişmaniye festivali finalinde hüsran yaşandı.

Pişmaniye Festivalinde Pişman Eden Görüntü
 İzmit Belediyesi tarafından 9. düzenlenen Uluslar Arası Pişmaniye festivali bu yıl prosedürde yaşanan aksaklıklar sonrasında İzmit Belediye Meclisi festivalin  Türkiye de gerçekleştirilmesi yönünde karar almıştı.

Festival için öne çıkan şehirler Mardin ve Ağrı olarak belirlenmiş Eski Ağrı Valisi Musa Işın ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alpaslan’ın çabalarıyla Ağrı da yapılması kararlaştırılmıştı.

Festivalin dün gerçekleştirilen Diyadin ayağının ardından bugün  Ağrı da devam eden sürecinde şok bir tablo ile karşılaşıldı.

Ağrı Cumhuriyet Caddesinde ki programın ardından akşam 19;00 da Ağrı 15 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Semazen gösterisi vatandaşların ilgi göstermemesi (haberdar olmaması)  sebebiyle ilan edilen saatinden çok sonra başladı.İptali de düşünülen programa  protokolün salonda yerini almasından dolayı devam edildi.

500 oturma kapasiteli 15 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen gösteriyi İzmit’ten gelen misafirlerle birlikte yaklaşık 200 kişinin izlemesi ‘’Pişmaniye Festivali Pişman Etti’’yorumlarına sebep oldu. 


AdminAdmin