Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 09-03-2017 18:56   Güncelleme : 09-03-2017 18:56

Vali Işın Kimseye Eyvallahımız Yok

Halise günleri etkinliği çerçevesinde Leylekpınar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Işın Mukaddes Kubilay'a yüklendi.

Vali Işın Kimseye Eyvallahımız Yok
Halise günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Işın çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Işın '' Büyük bir tehlikenin içindeydik hepimizin uyanması lazımdı çok şükür o tehlike Ağrı'dan defolup gitti.Terörü hep beraber defettik ancak uyanık olmamızda fayda var ,tam olarak bitmiş değil çok azaldılar ,çok gerilediler.Buyıl İnşallah tarihin çöplük sepetine gidecekler ''dedi.

Musa Işın konuşmasının devamında Genel Seçimler sonrası Leyla Zana ve diğer Hdp li vekillerin kendisini ziyarete geldiklerini ve bu ziyaret sırasında ''Pkk yı 20 Devletin kullandığını '' ifade ettiklerini söyledi.
Işın ; Bana bunu söyleyenler kalksın televizyonlarda söylesinler,bize söylediklerinin yüzde birini size ,kamuoyuna aktarsalar bu memleket bu beladan kurtulur,dedi.

Vali Işın konuşmasının devamında  Mukaddes Kubilay'ı kastederek ''Burada Belediye Eş Başkanı vardı .Burada bölücülük yapıyor.İzmirde refah içinde yaşıyordu.Bunlar'ın Ankara da İzmir de evleri yatırımları var.İzmirde evi var ,gayri menkulü var, yatırımı var.Burada bölücülük yapacaksın İzmirde saltanak yaşayacaksın öyle olmaz .Biz eyvallah demeyeceğiz.Bu gün Kürtçe Okul serbest hadi özel okul açsınlar çocuklarını oraya göndersinler.Garibanın çocuğuna ana dil dayatacak çocuklarını kolejlerde okutacaksın öyle olmaz ,hadi  özel okul açıp çocuklarını göndersinler'' ifadelerini kullandı .

Musa Işın Belediye Başkanlığı görevine ilişkin olarak da geçmişle mukayese edilemeyecek derecede güzel hizmetler yapacaklarının sözünü verdi.



AdminAdmin