Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 27-06-2016 16:52   Güncelleme : 27-06-2016 16:52

Vali Musa Işın,Selahattin Demirtaş'a Meydan Okudu

Vali Işın Selahattin Demirtaş'a Twitter hesabından rest çekti,meydan okudu.

Vali Musa Işın,Selahattin Demirtaş'a Meydan Okudu
Ağrı Valisi Musa Işın sosyal medya hesabından Halkların Demokratik Partisi(HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı kast ederek, sert eleştirilerde bulundu.

Selahattin Demirtaş, Mardin'in Nusaybin İlçesindeki operasyon nedeniyle göç eden vatandaşlar için, geçen 26 Haziran Pazar günü, Kızıltepe ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Kürsüye çıkan Demirtaş: "Mazlumların bir gün kazanacağından şüphemiz yoktur. Bütün bu çekilen acılar, sizlere yaşatılan zulümler inşallah boşa gitmeyecek. Gençlerimiz, çocuklarımız, torunlarımız kendi toprağında onurluca, özgürce, barış içinde yaşayacak. Biz bunun için mücadele edeceğiz. Biz "barış" dedikçe bize kurbanlık koyun muamelesi yapanlar, biz "barış" dedikçe bize köle muamelesi yapanlar aklını başına alana kadar direneceğiz," dedi.

Bu sözlerine ilişkin sosyal medya hesabı olan Twitter'dan cevap veren Vali Işın: "6-7 Ekim 2014'de ülkeyi ateşe verip 50 masum Kürdü emriyle öldürten katil "biz direneceğiz"demiş. Bu katil o gün kodese tıkılmalıydı. Ey katil biz de direneceğiz. Biliyoruz ki bu bir iman ve küfür mücadelesidir. Biz imanımızla, siz küfrünüzle direnin. Yenilginiz mukadderdir," dedi.

AdminAdmin