Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 29-06-2022 16:10   Güncelleme : 29-06-2022 16:10

Yılmaz Daş Ak Parti'de ki Son Durumu Yazdı

Yılmaz Daş Ak Parti'de ki Son Durumu Yazdı

Yılmaz Daş Ak Parti'de ki Son Durumu Yazdı
Ağrı Basın Birliği Genel sekreteri Yılmaz Daş, Ağrı AK Parti’de yaşanan istifalar sonrasını şengılo mengılo oyunları ile kaleme aldı.

Önceki gün bizim bizim haberimiz ile Ağrı siyasetine bomba gibi düşen AK PARTİ’DE DEPREM haberi…

Parti de ve şehirde ses getirdiği gibi yine bazı Trolleri rahatsız etmiş ki Bizi klavyelerde LİNÇ ETMEYE başlamışlar.

Önce şunu belirtelim AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu İSTİFA ETTİ demedik.

İstifası alınanlar TEŞKİLAT ÜYELERİ dedik Dün geceden beri AK Parti yönetiminde istifa eden arkadşalar ellerine almışlar biz yazı sosyal medya HESAPLARINDAN paylaşım yapma yarışına girmişler.

Şimdi o ARKADAŞLARA soruyorum Dürüstseniz hadi istifa DİLEKÇENİZİ de yayınlayın Biz sizi ayakya alkışlayalım Yoksa Halil Özyolcu’ya yeni kuracağı yönetime GİRMEK İÇİN bu çabanız nafile.

Zaten çok başarılı olsaydınız İSTİFANIZ alınmazdı.

Yapamadığınız için de yeni kurulacak yönetimde de GÖREV alamazsınız, alamayacaksınız da O yüzden beni karalama ve linç kampanyasından VAZGEÇİN yol yakınken Çünkü kurulacak olan İl Başkanlığı yönetiminde siz YOKSUNUZ.

O zaman da her zaman yaptığınız gibi Kapalı KAPILAR ardından sizin istifalarınızı alanları kötülemeyin

O zaman size konuşma hakkı VERMEYECEĞİZ UNUTMAYIN HA BEYLER

Durumda vazife çıkarmaya çalışan bir iki Belediye Başkanı Siz önce ardınızı TEMİZLEYİN Halil Özyolcu’ya şirin görünmek isteyen BELEDİYE BAŞKANLARI Benim üzerimden prim yapamazsınız yaptırtmam

Siz önce boğazınıza kadar battığınız PİSLİKLERDEN arının da sonra gelip bana laf atın

Ha bu arada Çözüm sürecinde terör örgütünün KAMPINA hanginiz gittiniz.

Çözüm süreci bitmeseydi HDP’den hanginiz aday olacaktınız.

Devletimizin terör örgütü dediği yapı ile daha düne kadar kafa kol olan ŞENGILO MENGILO oynayan hangi Belediye Başkanıydı.

Gürbulak sınır kapısında ticaret yaparken yakalanan ve sonrasında kendini temize çıkarmak için FEDAKARLIK yapan peki kimdi.

Hırsızlıktan yakalanan bürokrat için günlerce ANKARA’da kalan ve kapıları aşındıran Belediye Başkanı neye karşılık yaptın.

Bence siz bırakın bu işleri TRT PARKTA piknik yapmaya devam edin.

Bence siz, size oy veren vatandaşa hizmet edin.

EKREM ÇELEBİ’nin yakınlarının yanında SAVCI SAYAN ve HALİL ÖZYOLCU’ya SAVCI SAYAN’ın yakınlarına EKREM ÇELEBİ ve HALİL ÖZYOLCU’ya HALİL ÖZYOLCU’nun yakınlarına EKREM ÇELEBİ ve SAVCI SAYAN’a hakaretler eden Başkan Beyler Daha çok şey var YAZACAĞIM ama okuyucularımı daha fazlası ile rahatsız etmek istemiyorum.

HALİL ÖZYOLCU son sözüm size Önce yaptığımız HABERDE sizin istifanız yok Teşkilatınızın İSTİFASINI yazdık Kim size ne dedi nasıl anlattı BİLMİYORUM Ama siz nacizane ÖNERİM Etrafınıza DİKKAT edin

Bunlardan BİR ŞEY olmaz Çünkü sizin KONUŞTUKLARINIZI da bana getiren onlardır.

 Yönetim Kurulu sayın 19'a düştüğü doğru mu değil mi?

 AK parti tüzüğü gereği yönetimin istifa ettiği sayılıyor mu sayılmıyor mu önce buna bir cavep verin sayın ÖZYOLCU yönetimi kurarken hazır aldığın istifa mektupları ile birlikte AK Parti Genel merkezine yönetimi revize etmek için gidip gitmediğin DOĞRU MU

son olarak sana yakın iki kişinin İSMİ BENDE SAKLI istifa etmedikleri doğru mu

olay sadece bundan ibaret yok diyorsanız YOKTUR var diyorsanız AÇIKLAMA YAPIN ha sen buna yok diyorsan eğer Yılmaz Daş ve diğer arkadaşlar yalan konuşuyor diyorsanız herkesin bilmesinden sakınca olmayan AK PARTİ'nin şu an ki 40 kişilik yönetim Kurulu listesini yayınlar veya bana atarmısınız. Bende özür dilemem gerekiyorsa ÖZÜR DİLEMESİNİ bilirim.

AdminAdmin