Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 19-12-2019 12:10   Güncelleme : 19-12-2019 12:10

Yılmaz Daş Yazdı ; AHMET TUNÇ İSTİFA EDECEK Mİ

Geçtiğimiz ay Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tunç’un şikayeti üzerine gece yarısı baskını ile Nuri Bayram Kafkas Kartlı olma iddiası ile göz altına alınmıştı.

Yılmaz Daş Yazdı ; AHMET TUNÇ İSTİFA EDECEK Mİ
Geçtiğimiz ay Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tunç’un şikayeti üzerine gece yarısı baskını ile Nuri Bayram Kafkas Kartlı olma iddiası ile göz altına alınmıştı.


Bugün Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığının vermiş olduğu takipsizlik kararı ile Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram’ın Kafkas Kartalı olmadığı kesinleşti.


9 Kasım 2019 tarihinde akşam saatlerinde Ağrı Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tunç, polis merkezine giderek Kafkas kartalı adlı Twitter kullanıcısının Nuri Bayram olduğundan şüphelendiğini dile getirerek şikâyetçi olmuştu. Nuri Bayram gece saat 23:00 sularında evinde alınarak ifadeye götürülmüştü.


Polis merkezinde ifadesi alınan Nuri Bayram Kafkas kartalı adlı Twitter kullanıcısının kendisinin olmadığını söyleyip o kullanıcının Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç olduğundan şüphelendiğini iddia etmişti.



Bayram, polis merkezinde telefonunu ve sim kartının rızası ile teslim edip araştırılmasını istemişti.

Bugün Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı Hazırlık Bürosunda aldığı Takipsizlik Kararı belgesini alan Nuri Bayram’ın Kafkas kartalı adlı Twitter kullanıcısı olmadığı kesinleşti. Verilen takipsizlik kararında Nuri Bayram’ın kullandığı telefon ve sim kartının alınan imajından herhangi bir suç olmadığı ve adı geçen Kafkas kartalı adlı kullanıcı olmadığı kesinleşti.


Şimdi akıllara gelen tek soru Nurii Bayram’ın şüphelendiği gibi ağrı Kafkas kartalı adlı twitter kullanıcısı Ahmet Tunç mudur? O hesabı kullanan Ahmet Tunç iddiası doğrulandı mı.


Şimdi herkesin beklediği cevap ise Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın bu konuda alacağı karar. Çünkü geçtiğimiz günlerde, İstanbul Güngören'de bir Belediye Başkan Yardımcısı bir işçiyi tuvalet kapısında beklettiği için görevinden edildi. Acaba o iftirayı atan, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tunç’da istifa edecek mi? 
AdminAdmin