Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 23-02-2021 12:26   Güncelleme : 23-02-2021 12:26

Yılmaz Daş Yazdı : Gözler Halil Özyolcu’nun Yönetiminde

Yılmaz Daş Yazdı : Gözler Halil Özyolcu’nun Yönetiminde

Yılmaz Daş Yazdı : Gözler Halil Özyolcu’nun Yönetiminde
Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın’ın görevden alınmasından sonra İl Başkanlığına atanan Halil Özyolcu dün Ağrı’ya geldi.

24 Şubat tarihinde yapılacak olan Ak Parti Ağrı İl kongresine tek aday olarak girecek olan Halil Özylocu’nun nasıl bir yönetim kuracağı ise en çok merak edilen konu.

Abbas Aydın’ın alınmasından büyük bir etkisi olan yönetim, Özyolcu için de geçerli olacak gibi.

Ağrı Ak Parti’de yaklaşık son 15 yıldır yönetimde hemen hemen aynı isim ve soyadları var.

2015 seçimlerinden bu yana bir türlü kendini toparlayamayan Ak Parti seçimlerde de istediği oyu bir türlü alamıyor.

Kısa bir süre içerisinde yönetim kurmak zorunda olan Halil Özyolcu’nın A Takımını ve yönetimini kimlerden ve hangi ailelerden kuracağı ise herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Generallerden oluşacak bir yönetim olası bir erken seçimde Ak Parti’nin yine Ağrı’da sıfır çekeceği de artık herkes tarafından konuşulmaya başlandı.

Ağrı’da dedikodulara bulaşmış bir İl yönetimi ve bu dedikodulardan dolayı görevden alınan teşkilatı toparlamaya gelecek olan Özyolcu’nun işi birazda zor gibi görünüyor.

Çünkü görevden alınan İl Başkanı ve yönetimi var, ama bu dedikodulara bulaşmış olanların birçoğu halen görevlerinin başında ve devam edeceklerde.

Dedikoduya bulaşmış ve adı geçenler hakkında Özyolcu’nun nasıl bir tavır sergileyeceğini de zaman gösterecek bizlere.

Sınıfta kalmış ve halk tarafından eleştirilere maruz kalmış yerel yönetimler de Özyolcu’yu en çok sıkıntıya koyacak sorunların başında geliyor.

Bu da Ağrı’da seçmenler ve vatandaşların büyük tepkisine neden olmuş gibi görünüyor.

En önemlisi Ak Parti’ye ve yerel yönetimlere küsmüş olan seçmeni nasıl ikna edip nasıl oy isteyecek bakalım zamanla göreceğiz.

Bu seçmen ile barışmanın birinci yolu kabul edilebilir bir yönetim ve sonrasında Partisinin bir birimlerine bir ayar verip çekip düzeltmek olacak.

Tabi bunlar birazda benim ve görüştüğüm seçmenin beklentileri.

Daha kongreye gitmemiş olan Halil Özyolcu’nun açıklayacağı ve liste ve belirleyeceği yol haritası her şeyi gözler önünde serecek. 
AdminAdmin