Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 13-01-2022 11:12   Güncelleme : 13-01-2022 11:12

Yılmaz Daş'tan Bomba İddia ; Ağrı'da Fişleme Operasyonu

Ağrı Basın Birliği Genel sekreteri Yılmaz Daş Gündeme Bomba bir İddia attı.

Yılmaz Daş'tan Bomba İddia ; Ağrı'da Fişleme Operasyonu
Daş Yazdığı son köşe yazısında yaklaşık 250 iş insanını itibarsızlaştırma operasyonunu gündeme getirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre kendini bilmez bir kaç kişi Ağrı'da bir çok firma, STK Temsilcisi , Kooperatif , İş Adamı , AK Partide siyaset yapan siyasiler ve yakınlarının'da içinde bulunduğu yaklaşık 250 kişi ve şirketi Tefecilik yaptıkları gerekçesiyle incelemeye alındığı iddiaları Ağrı'da Bomba etkisi yarattı.

İddialara göre son günlerde Ağrı'da tefeciliğin ön plana çıktığı açıklamalardan sonra Ağrı'da tefeci avı başladı.

Kimin tefeci kimin tefeci olmadığını araştırmak yerine, Ağrı'da faaliyet gösteren bir çok şirket, İş insanı, STK Temsilcisi , Siyasetçiler ve yakınlarının inceleme altına alınmasının kimler tarafından yapıldığı ve ne amaçla yapıldığı akıllarda soru işareti bıraktı.

Ağrı'da Bomba etkisi yaratan bu fişleme olayı Ağrı'da bir çok İş İnsanını itibarsızlaştırma operasyonu olarak yorumlandı.

Yapılan bu operasyonla ilgili böyle bir liste olup olmadığı konusunda resmi kaynaklardan acilen bir açıklama yapılması, Kamuoyunun aydınlatılması ve görevini kötüye kullanan yetkililerin derhal tespit edilmesi gerekmektedir.

Hiçbir inceleme ve ihbar olmadan bazı yetersiz bürokratların kahraman olma sevdası ile Ağrı’da yıllardır namusu ve şerefi ile ticaret yapan 250’nin üzerinde iş insanını karalayarak ve zan altında bırakacak bu fişleme operasyonu derhal durdurulup gerçek suçluların bulunması için yetkilileri acilen göreve çağırıyoruz.

Ağrı Valisi, Milletvekili, İl Başkanları, Belediye Başkanını , Sivil Toplum Kuruluşları ile yetkili mercileri acilen göreve davet ediyoruz. Gerçek suçlular bulunmadan masum insanların zan altında bırakılarak karalanması Ağrı’ya, Ağrılılara ve Ağrı ekonomisine ciddi zararlar verecektir.

Bu iddia ile ilgili olarak bütün yetkililerin bu listeyi kim hazırladı, listede kimler var, bu liste kim veya kimler için hazırlandı.

Bu liste neden yetkililerin elinde yok.

Bu liste kamuoyu ile ne zaman paylaşılacak.

Herkesin bu iddia ile ilgili olarak üzerine düşeni yapması Ağrı için artık acil bir durumdur.

Hayırlısı ile bekleyip göreceğiz.

Yine Ağrılıları Fişliyorlar..
 
AdminAdmin