Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 05-06-2018 13:01   Güncelleme : 05-06-2018 13:01

Abbas Aydının Ev Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor

24 Haziran Milletvekili genel seçimleri seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akparti Milletvekili adayı Abbas Aydın her geçen gün seçmeninin kalbini kazanmaya devam ediyor.

Abbas Aydının Ev Ziyaretleri Miting Havasında Geçiyor
24 Haziran Milletvekili genel seçimleri seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Akparti Milletvekili adayı Abbas Aydın her geçen gün seçmeninin kalbini kazanmaya devam ediyor.Gittiği heryerde çok büyük sevgi ve coşkuyla karşılanan Abbas Aydın son gittiği Gazi mahallesinde’ki ev ziyaretinde adeta gençlerin sevgi seline uğradı.

Abbas Aydına ilgi o kadar büyüktü ki evin odalarında yer kalmayınca bahçeye çıkmak zorunda kalındı.Gece havanın soğuk olmasına aldırış emeyen gençler gece geç saatlere kadar Abbas Aydını dinlediler.Bir çok talepleri olan ve bu taleplerini bildirme fırsatı yakaladıkları için Abbas Aydına teşekkür gençler ;24 Haziranda vereceğimiz oylarımızla meclise sizinle birlikte diğer 3 adayımızıda göndereceğiz .Ağrı eski günlerde olduğu gibi tekrar özüne dönüp nasıl 5-0 çıkardıysa tekrar aynı başarıyı yakalayacaktır ;dediler.

Abbas Aydın’da;Bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize teşekkür ediyorum inşallah 24 Haziran günü ülkemiz ve ilimiz için hayırlı sonuçlar alırız dediğiniz gibi 5-0 yapmış bir parti neden özüne dönüp tekrar aynı zaferleri bize tattırmasın.Ben bu ışığı sizlerde görüyorum tüm çalışmalarımız bu yönde Allahın izniyle bunu başaracağız.Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum ;dedi.

Sıcak bir ortamda geçen samimi sohbet gecenin ilerleyen saatlerinde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 


AdminAdmin