Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 26-10-2015 14:00   Güncelleme : 26-10-2015 14:00

“AĞÇED Gençlik Seminerleri” başladı.

AĞÇED olarak gençlerimizin farklı konularda fikir edinmeleri ve önemli meselelerde “farkındalık” sahibi olabilmeleri için seminerler düzenlemeye devam ediyoruz. Her Cumartesi günü saat 17: 00’de dernek merkezimizde, farklı bir konuşmacı tarafından farklı konuların işlendiği “AĞÇED Gençlik Seminerleri” başladı.

 “AĞÇED Gençlik Seminerleri” başladı.
 AĞÇED olarak gençlerimizin farklı konularda fikir edinmeleri ve önemli meselelerde “farkındalık” sahibi olabilmeleri için seminerler düzenlemeye devam ediyoruz. Her Cumartesi günü saat 17: 00’de dernek merkezimizde, farklı bir konuşmacı tarafından farklı konuların işlendiği “AĞÇED Gençlik Seminerleri” başladı.

Bu hafta konuğumuz Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Elemanlarından Sayın Emrullah BOLAT beydi. Yaklaşık 45 dakika süren sunumuyla gençlere, Müslüman’ın sahip olması gereken vasıfları Mü’minun Suresinin ilk 11 ayeti özelinde, hadislerle renklendirerek aktardı. Devamında ise ikramlar eşliğinde hasbihal edildi. Üniversitemizin farklı fakültelerinden katılım sağlayan öğrenci kardeşlerimiz bu sunum sayesinde, Allah’ın sevdiği Müslüman olmanın sırlarını keşfettiler.

Seminerimize konuşmacı olarak katılan Arş. Gör. Emrullah BOLAT hocamız başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, periyodik olarak devam edecek programlarımıza tüm dostlarımızı davet ederek saygılarımızı sunuyoruz. 

AdminAdmin