Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 29-07-2023 12:07   Güncelleme : 29-07-2023 12:09

Ağrı Kamu-Sen Yeniden Erhan Kılıç’a Emanet

Ağrı Kamu-Sen Yeniden Erhan Kılıç’a Emanet

Ağrı Kamu-Sen Yeniden Erhan Kılıç’a Emanet
Ağrı Kamu-Sen İl Temsilciliğinde yeniden Erhan Kılıç görevlendirildi. Kuılıç, uzun yıllardır başarılı bir şekilde bu görevi yürütüyordu.

Kamu-Sen İl Temsilciliği yönetmeliğinin 5. maddesine göre Genel Merkez Yönetim kurulunun 380 no.lu kararı ile yapılan görevlendirme sonucu Erhan KILIÇ, Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak görevine devam edecek.

Erhan KILIÇ yaptığı açıklamada, "11 yıldır onur ve şerefle, elimizden gelenin hep daha fazlasını yapmaya çalışarak sürdürdüğüm Kamu-Sen Ağrı İl Temsilciliğine yeniden görevlendirilmiş bulunmaktayım. Sendikamızın değerli üyelerine hizmet etmek, onların hak ve çıkarlarını korumak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu bayrağı yıllardır olduğu gibi yine en güçlü şekilde taşıyacağız." diyerek kararlılığını vurguladı.

Kamu-Sen İl Temsilciliği görevine tekrar seçilen Erhan KILIÇ'ın başarılı çalışmaları ve etkili liderliği, sendika üyeleri arasında memnuniyet ve desteğin artmasına katkı sağlamıştır.

Yeniden seçilen Erhan KILIÇ'ın, sendikanın projelerini hayata geçirmek ve üyelerin haklarını en iyi şekilde savunmak için yeni dönemdeki çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüreceği beklenmektedir.”dedi 
AdminAdmin