Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 18-06-2019 15:18   Güncelleme : 18-06-2019 15:18

Ağrı’da İlk Defa Penaltı Yarışması Düzenlenecek

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ile Nike Koşuyolu Mağazası işbirliği ile Ağrı’da penaltı yarışması düzenlenecek.

Ağrı’da İlk Defa Penaltı Yarışması Düzenlenecek

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ile Nike Koşuyolu Mağazası işbirliği ile Ağrı’da penaltı yarışması düzenlenecek.


3 Temmuz Salı günü saat 17:00’da düzenlenecek olan yarışmada toplamda 9 penaltıcı ödül alacak.


Organizasyonun Ağrı’da bir ilk olduğunu söyleyen Nike Koşuyolu İşletme Sahibi Nuh Yeğen” Sosyal etkinliklerin az olduğu Ağrı’da, çorbada tuzumuz olsun diye federasyon yetkilileri ile bir araya geldi. Ne yapabiliriz konusunda konuşurken, Penaltı Yarışması yapılmasını tavsiye ettik.


Federasyon yetkilileride statülerini hazırladılar. Bu yıl Kurumlar Arası Maçlara katılım gösteren yaklaşık 66 kişi ve Ağrı’nın siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşu başkanlarından oluşan 44 kişi olmak üzere 100 kişi arasından en iyi penaltıcıyı seçeceğiz.


İnşallah önümüzdeki sezon Ağrı’da 2 farklı kategoride biri 30 yaş altı diğer 30 yaş üstü olmak üzere bu yarışmayı ile genelinde tutacağız. Önümüzdeki yıl en az bin kişinin katılacağı geniş katılımlı bir yarışma düşünüyoruz. Yarışmada 9 penaltıcı ödül kazanacak.


En iyi penaltıcı hem Nike tişört hemde Nike Halısaha ayakkabısı sahibi olacak. Bunu dışında kalan sekiz kişiye Nike marka tişört, Nike marka eşofman vereceğiz. Ayrıca Ağrı’nın en iyi penaltıcısını Plaket ilede ödüllendireceğiz.” Dedi


Yarışmanın başvurularından da bahseden Yeğen “ Yarışmaya başvuru yapacak her takım iki asil bir yedek olmak üzere üç kişilik isimlerini, Nike Koşuyolu Mağazamıza gelerek forma işleyip bizlere teslim edecek. Son başvuru tarihi ise 30 Haziran 2019 olarak belirlendi. Mağazamız işletme caddesinde, Metecan otelin karşısında yer alıyor. ” dedi. 
AdminAdmin