Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 13-06-2018 14:12   Güncelleme : 13-06-2018 14:12

Akparti'den Haber Merkezimize Ziyaret

Ağrı Akparti il başkanı Av.Sedat Özmen ,Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Gürtekin ve Yönetim kurulu üyesi Reis Ulgay haber merkezimizi ziyarette bulundular

Akparti'den Haber Merkezimize Ziyaret
Ağrı Akparti il başkanı Av.Sedat Özmen ,Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Gürtekin ve Yönetim kurulu üyesi Reis Ulgay haber merkezimizi ziyarette bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Akparti il Başkanı Sedat Özmen bu günü ilimizde faaliyet gösteren medya organlarına ayırdıklarını belirtti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için bir şans olduğunu belirten Özmen;Ağrı seçimleri her zaman çok çekişmeli geçmiştir.

Biz de bu seçimde her yılın aksine, vaktin kısa olmasına rağmen tüm hazırlıklarımızı yaparak çalışmalarımızı tüm hızıyla yapmaktayız.İl yönetimi,Merkez ilçe başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik kollarımızla birlikte tam bir ekip ruhuyla Adaylarımızla beraber çalışmalarımızı yürütüyoruz.Cumhurbaşkanımızın söylemiyle gitmediğimiz ev,gitmediğimiz Köy bizim köyümüz bizim evimiz ,bizim seçmenimiz değil düsturuyla hareket ederek gidilmedik hiçbir yer bırakmıyoruz.

Partimizin il ve ilçelerindeki tüm teşkilat mensuplarımızla var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüp Ağrımıza yakışır bir zafer elde edeceğiz dedi.

Medyadan sorumlu Başkan yardımcısı Mustafa Gürtekin’de seçim çalışmalarımızdan dolayı siz basın mensuplarıyla çok fazla bir araya gelemedik inşallah bundan sonra ,istişarelerde bulunmak ,eksik olduğumuz konularda basından yararlanmak ve fikir alışverişinde bulunmak için daha sık bir araya gelmeliyiz diye konuştu. 

AdminAdmin