SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

BBP'den Bahçeli'ye kötü haber

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Devlet Bahçeli'nin ittifak çağrısını reddetti.

BBP'den Bahçeli'ye kötü haber
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, MKYK üyeleri, Merkez Denetim Kurulu üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve İl Başkanları ile Ankara'da bir araya geldi. 2011 genel seçimlerine yönelik değerlendirme yapan Topçu, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Her evden en az bir oy talep ettiklerini söyleyen Topçu, "Mührü alıp, gül hilale vuralım." dedi. Seçim ittifakı ile ilgili bir soru üzerine Topçu, ''Bölücüler hariç kim kapımı çalar, 'Gel millet bizden bunu istiyor' der anlatırım. Kim derse ki 'Sen 4 aydır bir şeyler söylüyorsun; gel, anlat', koşar anlatırım. Söylediğim bu çerçevede, tertemiz ellerim herkese açık.'' diye konuştu.

Büyük şehirlerde yaşanan terör olaylarına işaret eden Topçu, iktidarın her şeyi güllük güneşlik gösterdiğini; muhalefetin ise iç karışıklıklar peşinde olduğunu söyledi. Muhalefet partilerinin en kısa zamanda iç meselelerini çözmeleri gerektiğini belirten Topçu, "Dilerim ki CHP de, MHP de içindeki meseleleri halledip, aldıkları 330 küsur milyon liranın ve oyların hakkını versinler." dedi. 
AdminAdmin