Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 10-04-2019 10:16   Güncelleme : 10-04-2019 10:16

Çelebi ve Cumhurbaşkanımıza Çağrı

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında AK Parti'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Savcı Sayan, ilk icraat olarak makam kapısını ve X ray cihazını kaldırmak oldu.

Çelebi ve Cumhurbaşkanımıza Çağrı
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında AK Parti'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Savcı Sayan, ilk icraat olarak makam kapısını ve X ray cihazını kaldırmak oldu.


Türkiye'nin ulusal gündeminde bir çok Belediye Başkanı, halk ile arasındaki köprünün olmadığının emaresi olarak Makam kapısını söküyor. Sayan'da bunlardan biri olarak objektiflere poz verdi. Lakin burada bundan daha ötesini yaparak X ray cihazını ve kapıdaki güvenliği kaldırdı. Burası halkındır mesajını verdi.


İlk ziyaretlere baktığımızda, Sayan bir halkla iletişim uzmanı gibi makam masasında halkın sorunlarını bizzat dinliyordu. Hep böylemi gider bilinmez ama alışılageldiğimizin çok ötesinde bir görüntü, kamuoyu ile paylaşıldı. Halk bu görüntüden memnun gibi görünüyor. Sayan'ın da bu tip farklı uygulamalar yapmasını bekliyorum aslında. Çünkü seçim sürecinde hep bu imajı verdi.


AK Parti'nin Kollektif Çalışması Başarı Getirdi



Bu sözler yerel seçimler sonrasında Takvim Gazetesi yazarı Bülent ERANDAÇ'a ait. Erandaç, Ağrı Zaferi isimli köşe yazısında, Ağrı'da herkesin birlikte uyum içerisinde çalıştığının altını çizerek "Ağrı zaferi kollektif çalışmanın ürünüdür" demiş.


Kendisine sonuna kadar katılıyorum. Bazı çevrelerin Vekil, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanını bir birine düşürme gayreti olsa da, hiç biri buna pirim vermedi. Hepside seçim yasakları başlayıncaya kadar, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı. Hepsini tebrik ediyorum. Kollektif çalışmanın ne olduğunu siyaset Ağrı'dan örnek alabilir.



Aile Büyüklerinin Cumhurbaşkanı Ziyareti


Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri sonrasında AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı'nın 80 aile büyüğünü Ankara'ya götürerek onları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya getirmişti.

Ağrı aile büyüklerinin bazı taleplerini yerine getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazılarını ise "Yerel seçimleri alın, başkanınızla birlikte gelin" bakalım demişti.

Şimdi AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi'ye bir çağrı yapıyorum.

Aile büyükleri size ve Cumhurbaşkanımıza verdikleri AK Parti Belediyeciliği için sözlerinde durdular.

Aynı heyetle birlikte Cumhurbaşkanımıza bir ziyaret daha yapsak, Ağrı için yeni yatırımlar talep etsek fenamı olur? 
AdminAdmin