Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 27-06-2018 08:29   Güncelleme : 27-06-2018 08:29

Doğubayazıt'ta Kirli Eller Sahnede

Doğubayazıt'tan gelen peş peşe ölüm haberleri İlçede 90’lı yılları hatırlattı.24 Haziran genel seçimlerinin hemen ardından gelen sır cinayetler ve cinayetlerden birinin seçimde Akparti müşahidi olması soru işaretlerinin çoğalmasına neden oldu.

Doğubayazıt'ta Kirli Eller Sahnede
Doğubayazıt2tan gelen peş peşe ölüm haberleri İlçede 90’lı yılları hatırlattı.

24 Haziran genel seçimlerinin hemen ardından gelen sır cinayetler ve cinayetlerden birinin seçimde Akparti müşahidi olması soru işaretlerinin çoğalmasına neden oldu. Dün İlçeye bağlı Yangınyurt köyünde öğle saatlerinde Akparti Müşahidi Mevlüt Bengi elektrik direğine asılı halde ve başından silahla vurularak bulunmuştu.


Olay sıcaklığını korurken gelen ikinci ölümde Sağdıç köyünde (Meryemana köyü) ikamet eden Feyzi Ertik, kendisine gelen telefonun ardından telaşla evden çıktığı ve daha sonra bahçede bulunan mutfakta iple tavana asılı halde bulundu. Edinilen bilgilere göre, Doğubayazıt Devlet Hastanesinde temizlik personeli olarak çalışan 35 yaşlarındaki Feyzi Ertik ikamet ettiği Sağdıç köyünde gece saatlerinde kedisine gelen bir telefonun ardından telaşla dışarı çıktı ve kendisinden birdaha haber alınamadı.Yapılan aramalar sonucunda Ertik evin bahçesinde bulunan mutfakta tavana iple asılmış halde ölü bulundu.

Olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturmaların başladığı bildirildi.

Haber ile ilgili Fotoğrafları Ailelerin hassasiyetlerini ve acılarını göz önüne alarak yayınlamamayı uygun gördük.
 
AdminAdmin