Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 28-06-2018 14:36   Güncelleme : 28-06-2018 14:36

Ekrem Çelebi;İnşallah Leylamız Bize Kavuşur

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 15 Haziran 2018 tarihinde kaybolan Leyla Aydemir'in ailesini Bezirhane köyünde ziyaret etti.

Ekrem Çelebi;İnşallah Leylamız Bize Kavuşur
 AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 15  Haziran 2018 tarihinde kaybolan Leyla Aydemir'in ailesini Bezirhane köyünde ziyaret etti.

15 Haziran 2018 tarihinde kaybolan 3,5 yaşında Leyla Aydemir’in arama çalışmaları ile ilgili Güvenlik güçlerinden ve AFAD yetkililerinden telefon ile bilgi aldığını kaydeden Çelebi: “ Leyla kızımızın üzüntüsünü tüm herkes gibi bizlerde yaşadık. Kolluk kuvvetlerinden ve AFAD yetkililerinden günlük ve anlık olarak kızımızın arama faaliyetleri ile ilgili bilgileri Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm ilgili kurumlardan aldık. Ümitliyim, inşallah kızımız sağ salim bizlere kavuşacak. Bu konuda şahsımın yapabileceği ne varsa telefonum 7 gün 24 saat açık, her zaman her şekilde ulaşabilirsiniz. Devletimizin her kurumu küçük kızımız için seferber olmuş durumda.  Ben bugün üzüntünüzü paylaşmak için bugün buraya geldim, inşallah kızımızı sağ salim bulduğumuz zamanda sevincinizi paylaşmak için  kızımızı görmeye geleceğim. ' ifadelerini kullandı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi küçük Leyla'nın babası Nihat Aydemir ile görüştükten sonra Jandarma Komando Özel Asayiş ve Kurtarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerinden bilgi aldı.

AdminAdmin