Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 04-03-2018 09:45   Güncelleme : 04-03-2018 09:45

GENÇ PEHLİVANLAR AĞRI’DA MİNDERE ÇIKTI

Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" başladı

GENÇ PEHLİVANLAR AĞRI’DA MİNDERE ÇIKTI
Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, ve Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" başladı.

2500 seyirci kapasiteli spor salonunda başlayan yarışmaya; Ağrı, Ardahan, Artvin, Bitlis, Elazığ, Erzurum, Muş, Siirt, Van, Rize ve Hakkari'den 210 sporcu katılım sağladı.

“Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Yarışmaları" için seremoni gerçekleştirildi. Açılış serenomisine Spor Şube Müdürü Cemil Budak, antrenörler, hakemler, sporcular katıldı.

Ağrı’da gerçekleşen tüm müsabakalarda olduğu gibi Sporcular seremoniye Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla “Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğin Yanındayız” pankartıyla çıktı.

Saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasından sonra açıklama yapan, Spor Şube Müdürü Cemil Budak; Ata sporumuz olan Güreş’e gönül veren genç pehlivan kardeşlerimizi buradan ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Öncelikle Sayın Valimiz Süleyman Elban’a sporcu kafilelerimize konaklamasında yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Spor Genel Müdürlüğünün 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Grup Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Grup müsabakalarına katılan idareci, Antrenör ve tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Bu tür etkinliklerin kulüplere ve milli takıma altyapı oluşturması ve ayrıca çocuklarımızda milli birlik ve vatan sevgisi bilinci oluşturması açısından büyük önem arz etmektedir dedi. 

AdminAdmin