Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 18-02-2017 20:47   Güncelleme : 18-02-2017 20:47

Genel Merkez Ağrı Ak Partiye Zarar Veriyor

Ağrı da Kayyumlarla birlikte Ak Partinin stratejisi sekteye uğruyor

Genel Merkez Ağrı Ak Partiye  Zarar Veriyor
 Ağrı Ak Patri teşkilatları 2014 yerel seçimlerinin kaybedilmesinin ardından özellikle Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık 'ın Muşlu olması münasebetiyle Ağrı'nın yabancılar tarafından idare edildiğine vurgu yapan politikalar geliştirmişti.
Sırrı Sakık'ın ardından Hdp 1. sıra adayının da Diyarbakırlı olan Leyla Zana olarak tayin edilip seçilmesinin ardndan bu vurgu sıklıkla gündem olmuştu.Ak Parti İl Başkanı Atmaca'nın da  bu yönde geçmişte ses getiren açıklamalarına tanıklık etmiştik.
Şimdilerde İlçe Belediyelerine atanan kayyum Ak Partinin bu söylem üzerinden yakaladığı havayı tersine dönüştürme noktasında.
Diyadin İlçesine İzmit Belediye Başkanının görevlendirilmesinin ardından dünde basına yansıdığı kadarıyla Ak Parti Genel Merkezi tarafından Doğubayazıt İlçesine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın görevlendirilmesi şaşkınlıkla karşılandı. Ak Parti'nin Ağrı da bu görevi yapacak liyakatte adamımı yok tepkisine sebep olan ''Danışmanlık'' adı altındaki görevlendirmeler ve karşılamalarda  abartılı hava estirilmesi Ak Parti İl Teşkilatının geliştirdiği stratejiyide olumsuz yönde etkileyen bir hal alamasına sebep oluyor.
Her seçim döneminde onlarca aday adayının yarıştığı başkanlıklar için Ak Partinin dışardan tayinleri tepkilere neden olurken ,geliştirdikleri stratejiyide çürüten bir tavır olarak belirginlik kazanıyor.
AdminAdmin